Čaranje in klicanje duhov

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
chupachups*
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 27
Na forumu od: 15. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a chupachups* » 25. Jun. 2008 12:51

S temi stvarmi se res ni za igrat. Tud js sm s sošolkami v osnovni šoli klicala duhove.. pa smo se usedle za mizo, na list papirja napisale črke od a-ž (v krogu), na sredino pa narisale človeka in potem z iglo prepodle njegovo srce. Potem smo se prijele za roke in začele klicat ''dobrega'' duha. Men je blo tak grozn to takrat :pale: in je res blo neki na tem, ker se je začela skleda, k je bla na mizi ful trest, pa kr naenkrat so po steni začeli plezat pajki :!: :eek:

Pa še eno zgodbico poznam. Sestrična je mela lih rojstn dan in so s kolegicami se odločle da hočjo klicat duhove. In ko so jih kao ''priklicale'' so ji s poličke kjer je mela parfume, vsi parfumi dol popadali.. ne vem no, pol je že neki na tem :?
miriam
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 7
Na forumu od: 13. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a miriam » 13. Jul. 2008 17:59

oja...to je tudi tema, ki mi je zelo blizu.s čaranjem v stilu črne magije se sem želela ukvarjati v času pubertete, samo me je minilo,ker sem zvedela, da če se urok zalomi, da se ti trikratno povrne.
od svojega 14 leta pa do lani(23)sem pa se ukvarjala s klicanjem duhov, kar pa je tudi enkrat podžgalo strah v kosti.prijateljica je doma našla neko knjigo v kateri je bilo točno opisano klicanje duhov.poklicale smo še tri prijateljice, vzele smo svečo in knjigo ter šle v neko staro zapuščeno hiško ter se podale na delo.kar maenkrat je nekaj zaroptalo in vrata so zaloputnila in od takrat dokler se nisem s tem nehala ukvarjati sem imela občutek, da mi sledi duh človeka, ki smo ga takrat klicale.
glede na to, da pa živim v neposredni bližini metliškega srednjeveškega pokopališča pa je lahko marsikomu lahko jasno, kakšne stvari se dogajajo v hiši in okoli...samo to pa je tema za kako drugo rubriko...
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 191
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 13. Jul. 2008 19:16

Tole mal OT;

Dejte mi povedat kko nej začaram tipčka da se bo zacopu vame ?


A mu morem šop las odrezat , pa zelišča nabrat pa v vodo vrečt ...al kaj ?

a se da dobit ljubezenski napoj kjeee ?

:D :mrgreen:
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 134
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objavaNapisal/-a BeXy » 13. Jul. 2008 23:19

**majcy** napisal/-a:Tole mal OT;

Dejte mi povedat kko nej začaram tipčka da se bo zacopu vame ?


A mu morem šop las odrezat , pa zelišča nabrat pa v vodo vrečt ...al kaj ?

a se da dobit ljubezenski napoj kjeee ?

:D :mrgreen:


No, neki urokov najdeš v kaki knjigi al pa na netu... V vsaki knjižnjic majo kej literature... :)

V 1. letniku sm se tut jst ene 2 mesca posluževala tega načina in zdej verjamem, da ti uroki delujejo, ker ko verjameš vanje, prepričaš sebe, da se bo uresničilo - ker pa ti to preide v podzavest, te slednja napeljuje k temu, da se ti bo uresničlo. :)

No, "mr. Charming" nikoli ni bil moj. :D Dons sm pa ful vesela da ni. :lol: :D

Ampak tud če bi ti uspelo "začarat" nekoga... Pol to ne bi bila ljubezen iz njegove strani, ampak samo uročenost, se ti ne zdi?

Mislim da ni večje čarovnije, coprnije, uroka, karkoli pač hočeš, od te, da ohranjaš svoj življenjski smisel, svoj pozitiv. In če bo tvoj prince Charming to opazil, ne boš potrebovala kakšnih drugih urokov. :)

Odločila se boš pa tko al tko sama. :)
h3x0r89
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 106
Na forumu od: 17. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a h3x0r89 » 13. Jul. 2008 23:24

Newem no ... jaz se tah stvari fajn bojim.
Uporabniški avatar
~lucka~
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 68
Na forumu od: 1. 6. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a ~lucka~ » 10. Avg. 2008 12:36

js zdejle na strani 8 lih berem post od ancy007 pa *pupike* pa se mi začne miška po zaslonu kar sama premikat pa pokaže na besede iz posta:

"zli duhovi" "strah" "možno" "ne igram" "ful zajebajo življenje"

js sm kr otrpnla, sej vem da se dostikrt tko miška premika sam usen.
tudi če bi sikdaj v prihodnosti zaželela klicat duhove zdaj 100% to odpade :? :nein:
Teah
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 53
Na forumu od: 1. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Teah » 23. Feb. 2012 15:18

Vem da je ta tema zelooo stara ampak tu pa tam še kdo bere. Punce! Da se katera ne bi v to spuščala! Sam lajf si boste zajebale brez šale. Sem enkrat hotla z kolegicami probat pa me je moj bivši prepričal naj se v to ne spuščam, ker si je njegova mama konkretno zajebala tisto obdobje njenega življenja. No drugače pa imam eno kolegico katera je bila na nekem "izletu", kjer so hotli klicat duhove. In so se to spravli nardit. Imeli so radirko, vprašanja na katera je bil odgovor samo DA ali NE. In da ali ne so tudi imeli napisano. Potem seveda 100 in ena beseda da so priklicali in ja res je prišo. Potem so mu postavle eno vprašanje in je odgovoril tako da je radirko premaknil na da ali na ne. Potem so hitro končali, ker, če ga imaš predolgo se razjezi pa ne gre. Pa tudi resni morete biti med tem, brez smejanja, jokanja, kričanja, čudnih fac.. če ga ne znate "odgnati" ste si čist na izi povedano zafukali lajf. Ostane in ne gre in potem je celo življenje pri tebi. Zdaj ne vem al so to demoni al duhovi samo mislim da so demoni, ker ti lahko pride v telo (dušo) in dela tako kot on hoče. Potem še tastare, ki ubijete. Res ne se s tem špilat, ker ni to lari-fari ;)
Life is so hectic when you're running around.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 428
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 23. Feb. 2012 17:28

Teah, kličeš ali ne kličeš, lahko glihtak pride neka duša ki te je prej poznala pa te ni marala. Tak je blo naprimer glede moje ome. Ona me nikoli ni marala pač ker sem bla nezakonski otrok in je to blo za njo nekrščansko... In je logično potem jaz tudi nisem marala. Pred kakim letom je umrla, meni je blo vseeno in tudi nisem šla na pogreb. Glede na to da je oma iz fotrove strani in njega tudi ne prenašam je potem očitno prišla k meni in se je hotla maščevat. Kak to vem? Čutla sem negativno energijo okrog mene. Cel čas sem mela tisti grozni občutek kot da nekdo stoji za mano (ja sej sem že parkrat omenla da mam psihozo ampak to je vseeno drugi občutek - to se je tudi čez dan dogajalo, jaz pa nimam problemov čez dan). Čudne misli sem mela v tistem času, kot da je kontrolirala kaj razmišljam, pa neke nočne more sem mela lep čas. Njen prihod pa je oznanila enkrat ko sem bila v kuhinji in sem hotla na hodnik in vrata niso šla odpret - kot da bi jih nekdo držal iz druge strani, ampak ni blo nobenega tam. V glavnem... če ima kdo probleme s kakim duhom ki mu ne da miru, nabavit eterično olje sandalovina, lepo dozo na gorilec eteričnih olj, odpret okno in vzet metlo v roke, potem pa lepo pometat po zraku proti oknu. Zraven je treba ponavljat na glas da ti duša nič ne more in da se naj vrne tja od koder je prišla. To je to.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Teah
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 53
Na forumu od: 1. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Teah » 23. Feb. 2012 17:40

Lady_Cristina Woow kr oči so se mi izbulile :eek: To je moralo biti grozno
Life is so hectic when you're running around.
Teah
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 53
Na forumu od: 1. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Teah » 23. Feb. 2012 17:47

Lady_Cristina drugače je zdaj vse vredu? Jaz bi v tvojem primeru že na psihijatrijo letela, ker sem pshično zelo šibka oseba. Pred dvema letoma me je kolegica neke nahecela mi neke videe pošiljala strani in te stvari in se 1 leto nisem k sebi spravla. Za mene je vse bilo obkroženo z obrazi, zvoki, prividi. Pred spanjem sem imela toliko prikazni. Zdaj lahko potrkam da sem k sebi prišla in lahko mirno poslušam o teh stvareh.
Life is so hectic when you're running around.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 23. Feb. 2012 17:59

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7639
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 23. Feb. 2012 18:31

Teah napisal/-a:Woow kr oči so se mi izbulile :eek:
Men tudi...da folk res verjame v take reči o.O pa z metlo jih odganjat? Če bi bla jz duh, bi me to še bolj razjezilo :D

Ma štručka kar prav tuki.
Med "ker nekdo mene ne mara" & "jz njega ne maram" ni logičnega sosledja; če te ne mara, jbg, se ne ukvarjaš s to osebo, skušaš bit nevtralen, ne pa ne marat "nazaj".
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 428
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 23. Feb. 2012 20:36

Ravno nekaj dni nazaj sem pisala po fb kak jaz koncepta odpuščanja ne razumem. Oko za oko, zob za zob. Ravno zaradi tega ker so ljudje tako odpustljivi je svet taki kot je. Drugače pa se jaz z žensko nisem ukvarjala, pač nisem je marala in sem se je zato izogibala. To je to.

V glavnem ja, treba jih je z metlo odgnat, to je edini način ki ga poznam in sem o tem brala že dostikrat.

Teah, ja, hvala. Sej mene duhovi ne prestrašijo, včasih so me, zdaj pa ne več. Tak kot si ti napisala da lahko mirno poslušaš o teh stvareh - isto jaz. :)
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3

Vrni se na Astro

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov