Numerologija

pohorje:

Živiva v parnterski zvezi ,ki je dinamična,napeta in vedno bolj v krizi,še posebaj zaradi finančnih težav,finančno sem prepuščena sama sebi ,partner ne zna ali noče pomagati ali prispevati karkoli,kam daje svoj denar ne vem.Ne vem kaj naj ,ali kako naj se lotim problemov.Lepo prosim za odgovor,ker vam pišem že kar nekaj časa.Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Pozdravljeni! Neobupajte nad situacijo in se ripravite na temeljit pogovor, ki bo temeljil predvsem na tem, kako in kam vodi vajina zveza. Bodite izkreni sami do sebe in tako tudi delujte, ko se boste pogovorili o teh zadevah. Če ste finančno samostojni naj to nikakor ne vpliva na potek vajihega temeljitega pogovora, če niste pa si poiščite to vrsto vaše samozaščite. Denar odteka na tiste dele in kraje, kjer se možu osebno zdi prav. Dokler imate stvari urejene vsaj tako, da imate osnovne stvari, lahko nadgrajujete na tej točki, kjer ste prejšnjič končali. Kot že zgoraj omenjeno je samostojnost na tem področju, ki vas teži pomembna in se boste lažje pogovorili. Delujte subtilno in nevsiljivo, da imate vi bolj prav in obratno da se pustite uplivati da ste manj vredni. Enakovreden položaj vaju bo pripeljal do končne pozitivne infoormaciije, ki bo zamiznilo in agonijo naredilo nepomembno.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri