Numerologija

Limonca:

Pozdravljeni. Počasi zaključujem študij in se počutim zelo negotovo, glede prihodnosti. Ali bom v kratkem počela tisto, kar me veseli? Ali me s trenutnim partnerjem čaka skupna prihodnost? Hvala

Pozdravljeni! V vas samih se skriva še veliko talentov, ki jih lahko izrazite in vas veselijo. Bodite potrpežljivi in gradite predvsem na dolgoročne cilje, ki bodo razmejeni na krajše poti, da bi tako lahko prišli do tistih stvari, ki si jih želite početi. Nič neboste zamudili in vam nebo ušlo iz vašega nadzora, kki ga imate nad svojim lastnim življenjem z vašimi aktivnostmi in mišljenji. Umirite se in nadaljuejte pot bolj očasi in se zanašate na ljudi, ki jim lahko resnično zaupate. Te boste našli predvsem v vaši bližini čeprav se večkrat izkaže, da niso povsem takšni, kakršni ste vi sami a vseeno delujejo blagoodejno na vašo osebnost. Vaša cena je drugačna od tiste za katero vas cenijo drugi zato poprzite na to sa se cenite in obdržite samokontrolo na visokem položaju, brez velikih besed. Za vaše partnersko razmerje me kontaktirajte na 041 567 614!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri