Numerologija

Chiara29:

Pozdravljeni, zanima me, kako se moje ime sklada z mojo osebnostjo. Pred časom mi je namreč bilo rečeno, da nista skladna in da dokler ga ne bom spremenila, ne bom srečna v življenju. Vprašala bi še po službi. Bom kdaj dobila službo v kateri bom srečna in zadovoljna? Jo lahko pričakujem v bližnji prihodnosti? Za vaš čas in odgovor se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

Pozdravljeni! Vaša števila so si nasprotna in neharmonična, kar nepomeni, da se vam obeta nesrečno življenje. Predvsem popazite na svoje misli ni tudi dejanja, ki so poledica le-teh. Prinašajo veliko novega in tudi vznemerlljivega, če le si boste to dopustili in uvideli. Pomeni učenje, učenje, kki pprinaša modrost za razumevanje sebe in tako tudi drugih. Podrobna analiza vam lahko povedo, kje v življenju selahko največ naučite in uporabite, kot vašo največjo moč, ki prihaja znotraj vas. Vaša trenutna služba vam nakkazuje dvoje skrajnosti. Nič nebbi izgubiili, če bi jo zamenjali. V tem času premisljujete predvsem o njeni zamenjavi, ki pa se bo prej kot v letu na voljo za izvršitev vaših srčnih želja. Zbirate energijo, ki bi vas pognala napprej a se bojite iti naprej po temnem predoru, kjer na koncu sveti luč. Z vašim znanjem je moč ze dovolj dovršena da to lahko že naredili. Kaj lahko pričakujete zanaprej pa me prosim kontaktirajte na 041 567 614!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri