Grafologija

Tassy:

Pozdravljeni! Mene zanima kaj moja pisava pravi o moji osebnosti, dobre in slabe strani prosim. Prav tako me zanima katera poslovna področja bi bila prava zame. Že vnaprej najlepša hvala.

Ob vaši pisavi me je spreletela misel, da vam grafologija morda ni povsem neznana. Upam, da potešite mojo radovednost. V kolikor ste še zelo mladi, se mi zdi dokaj zanimivo, da nekatere črke tvorite na način, ki bi vam jih grafolog predlagal tudi za trening pisave. V kolikor pa ste že zrela oseba, vas je življenje oblikovalo samo po sebi. Naj bo dovolj ugibanja. Posvetiva se rajši vaši pisavi. Četudi ste izjemno samoiniciativni, težko v celoti uveljavite svoje ideje. Preprosto ne zmorete biti brezbrižni do mnenj in zahtev drugih. Sicer ste do tujih idej skeptični in se zavedate svojih sposobnosti, z obnašanjem pa sporočate nekaj manj prepričanja vase, saj vas notranja uvidevnost do drugih sili, da sebe nemalokrat potisnete v ozadje. Vaša močna lastnost je vsekakor prilagodljivost, zato uspešno premagujete tudi take trenutke, ki bi marsikoga zlomili. Poklicno bi vas lahko videla na tistih področjih, kjer je dobrodošla samoiniciativnost, sposobnost hitrega mišljenja in reakcij, taktnost in občutek za etiko. Sodite med tiste ljudi, ki ne potrebujejo nadzora, saj vam že misel na morebitno kritiko vzbudi večjo stopnjo odgovornosti. Malce popazite na svojo energijo, saj je videti, da vam ta hitro upade. Naj vas ne zavede dejstvo, da ste se sposobni hitro postaviti na noge. Posvetite več pozornosti sami sebi in si vzemite trenutke, ki bodo le vaši.

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri