Grafologija

S tanka:

Lep pozdrav! sem študentka iz maribora. Trenutno študiram gradbeništvo in me zanima kaj mi bo prinesel študij v življenju. Zanima me tudi glede mojega fanta s katerim že uživama eden z drugim že eno leto in pol, v katerega verjamem da je moja najboljša izbira. bova v kratkem zaživela skupaj? zanima me tudi kaj si o meni misli moja družina s katero imam vedno več konfliktov. Še ne dolgo nazaj sem jim v vsem popustila zdaj pa mi grejo vse malenkosti pošteno na živce. Hvala za odgovor. lp S Tanka

Ste impulzivni in vaši bližnji vas verjetno želijo opozoriti na vašo nepredvidljivost in nestabilnost, saj dajete vtis, da potrebujete nenehne spremembe in si ne zastavite jasnih ciljev. Četudi skušate zadržati svoj odziv, včasih še sami sebe presenetite, ko planete. Kasneje vam je žal, saj veste, da ste tako razkrili svojo ranljivo plat. Dejstvo je, da ste zelo občutljivi in da v mislih preigravate vse mogoče scenarije. Ste kdaj pomislili koliko energije porabite za boje s samo seboj? Verjetno nihate med prepričanjem o svojem "prav" in slabo vestjo, ker se upirate željam drugih. Pa vam tega ni treba. Ko boste natančno vedeli kaj želite in videli jasno pot pred seboj, boste tudi drugim dajali občutek svoje neomajne moči in na lepem tudi konfliktov več ne bo. Po študiju bo vaša mera zadovoljstva odvisna predvsem od delovnega mesta na katerem boste pristali. Niste tip za rutino. Potrebujete dinamično, raznoliko delovno okolje in če vam bo uspelo najti tako službo, boste svoje delo opravljali z zadovoljstvom in uspehom. Škoda, ker niste poslali še fantove pisave, ker bi lahko primerjala vajina rokopisa, zato vam na to vprašanje ne morem dati pravega odgovora.

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri