Grafologija

Luna*:

Pozdravljeni! Mene namreč zanima glede nasplošno glede ljubezni. Denarja in službe. In pa, karkoli se pač da razbrati iz pisave. Hvala za odgovor že vnaprej. Lp.

Biti znate prijeten partner, saj ne komplicirate po nepotrebnem. Morebitnim težavam ne dodajate dodatnih začimb, pač pa jih poskušate rešiti trezno in premišljeno. Veliko vam pomeni neodvisnost in zato tudi v težkih trenutkih težko prosite za oporo. Ste radovedni in zlahka povežete različne informacije v celoto, zato kaj hitro ugotovite ali je oseba do vas iskrena ali ne. Slednje vam namreč ogromno pomeni in kadar ugotovite neiskrenost na drugi strani, zaprete pot do svojega srca. Četudi ste v sebi mehki, navzven težko pokažete svoja čustva. Imate občutek, da morate obdržati vtis, da ste močni, zato le neradi pokažete svojo ranljivo plat. Čeprav radi čutite povezanost z ljubljeno osebo, pa zagotovo ne sodite med tiste, ki radi vse počno skupaj. Povsem v redu se vam zdi, da imata vsak svoje dejavnosti, če le čustveno vse "štima".

Postavi vprašanje Vsa vprašanja

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri