Z Vichy Dermablend preobrazbo do lepše kože! Si upaš? prijavi se!

Imaš problematično kožo? Ti jemlje voljo in samozavest, ko pričneš nanašati ličila in bi se najraje skrila? Potem pozor! Priključi se natečaju Dermablend preobrazba, v katerem bo Vichy izbral 3 srečnice, ki jih bo naličila vrhunska lepotna strokovnjakinja Nika Veger in podelila nekaj top skrivnosti velikih mojstrov, da boš lahko tudi sama poskrbele za čudovit izgled svoje kože.

Te zanima? Preveri spodaj.

Včasih je bilo za doseganje popolne polti treba uporabiti več plasti kozmetičnih izdelkov, vendar ima koža, ki je nagnjena k nepravilnostim, zaradi večplastnega nanosa pudra pogosto nenaraven videz, ki spominja na »masko«. Novi Dermablend 3D KOREKCIJA Korektivni puder ti bo preoblikoval 3D nepravilnosti v 2D – v samo eni plasti. Kako je to mogoče? Dermablend 3D KOREKCIJA vsebuje visoko koncentracijo pigmentov, zato je za vidni učinek dovolj le en nanos, ki navlaži, matira in korigira videz kože za 16 ur*. Koža, ki je nagnjena k aknam, postane gladka, polt se izravna in obraz postane »pripravljen na soočenje s svetom«.

Dermablend preobrazba za lepšo kožo in več samozavesti

Dermablend preobrazbo s priznano lepotno strokovnjakinjo in vizažistko Niko Veger bo Vichy omogočil trem zmagovalkam natečaja. Vse kar potrebuješ je malo sreče in kanček poguma. Zakaj? Ker se na natečaj prijaviš tako, da v spodnji formular vneseš svoje podatke, opišeš svoje težave in nam pošlješ svoj drzni selfi brez make up-a. Brez skrbi! Fotka ostane varno spravljena pri nas in ne bo nikjer objavljena.

Natečaj poteka do 13. 3. 2016 do polnoči.

Od vseh prijavljenih, bomo žrebali

  • 3 punce, ki prejmejo glavno nagrado – udeležbo na Dermablend preobrazbo z vrhunsko lepotno strokovnjakinjo Niko Veger
  • 5 puncam bomo podarili korektivni puder Vichy Dermablend
  • 100 punc pa bomo pocrkljali z vzorčki Dermablend korektivnega pudra

Na Dermablend preobrazbi vas bo naličila vsestranska lepotna gurujka Nika Veger, posneli bomo video za spletno stran cosmopolitan.si in naredili nekaj fotkic za reportažo. Si za? Pohiti s prijavo!

S prijavo na natečaj se strinjaš z sodelovanjem na Dermablend preobrazbi, ki bo potekala 16. ali 17. 3. 2016.

Izpolni in sodeluj

Sodelovanje trenutno ni možno.