Slika 2/5

Urška Fuks: Samostojna gurmanka
Starost: 18 let
Kraj: Ljubljana

Po čem se razlikuješ od drugih?
Hitro sem morala odrasti in gledati na stvari iz drugega vidika. Že pri štirinajstih sem se osamosvojila. Zavedam se, da je drugače, če ti nekdo nekaj podari ali pa če si moraš sam zaslužiti svoj denar. Veliko bolj ceniš stvari, ki jih dosežeš sam.

O čem sanjaš?
O svoji odvetniški pisarni, o uspešni modni karieri in da se bom lahko ustalila in živela na enem koncu, saj sem se veliko selila. Do četrtega leta sem živela v Švici. Zamenjala sem tri osnovne šole in dvakrat srednjo šolo, sem pa zaradi teh izkušenj bolj komunikativna in rada spoznavam ljudi.

Kakšne ljudi imaš rada?
Preproste. Ne maram vzvišenosti in hinavščine. Pomembna mi je dobra energija in iskrenost.

Kaj te najbolj osrečuje?
Da je moja družina srečna. Če sta mama in sestra v redu, sem tudi jaz srečna. Veliko mi pomeni čas, ki ga preživim s prijatelji, vendar prav tako cenim čas, ki ga imam zase in ga izkoristim za tek in ukvarjanje z modo.

Katere jezike govoriš?
Italijansko, nemško, angleško, srbsko, hrvaško in slovensko. Nameravam se učiti tudi ruščino, saj me Rusija zelo privlači, čeprav je še nisem obiskala. Obožujem namreč rusko hrano.

Urška nosi: obleko, Diesel (126 €); ogrlico, Six (16,95 €); gležnjarje, Vicenza (179 €); prstan, Six (6,95 €); ura, Elixa (169 €)

Aleš Bravničar

NE SPREGLEJ ŠE: Video iz zakulisja modnega fotografiranja za Dekle z naslovnice 2015!

Besedilo: Danaja Lorenčič
Stiliranje: Maja Možic
Ličenje: Tadeja Šterk za Make up artist Center
Pričeske: Irena Hrušovar za Mič Styling

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri