Trije odlični sendviči za lačne žurerke

Postanite sam svoj mojster sestavljanja kruhkov s slastnimi nadevi in pozabite na bedne kreacije s cenenimi salamami in uvelo solato, ki ste jih doslej kupovali v trgovini.

14. 12. 2013

Lyonski sendvič

Obložite kos rženega kruha z nekaj listi oprane kodraste endivije ali radiča.

Poveznite čeznje rezino hrustljavo popečene kraške pancete in umešano jajce ali jajce na oko.

Eksperimentirajte z okusi in pokapajte sendvič s prelivom iz oljčnega olja, vinskega kisa in gorčice Natureta.

Božični sendvič

Po napornem delu tekne tudi poleti.

Popečen polnozrnati opečenec namažite s kozjim ali kremnim sirom.

Obložite ga s koščki ostankov pečenega purana ter okrasite z džemom divje brusnice Natureta in rezinami avokada.

Za dodaten užitek potresite sendvič s kockami popečenega pršuta.

Božični sendvič

Francoski rogljič s kozjim sirom z zelišči in špinačo

Kozji sir zmešajte s svežim sesekljanim origanom in timijanom ter ga namažite na na pol prerezan francoski rogljič.

Obložite ga s surovimi listi mlade špinače ali z rukolo, sesekljanimi olivami Natureta in pečeno rdečo papriko Natureta.

Sendvič po okusu obogatite še z rezinami puranje pečenke ali s šunko.

Francoski rogljič s kozjim sirom z zelišči in špinačo

Pa dober tek!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri