Pomoč za prevelik libido?

20. 3. 2007
Pomoč za prevelik libido?

Od moje nadebudne prijateljice sem za rojstni dan dobila dve rdeči tabletki. "Pssst, to je dopolnilo sestavljeno iz zelišč, ki že stoletja povečujejo spolno slo," mi pomenljivo prebere iz embalaže. Kupila ju je v seks shopu, "za zraven", ko sta s svojim kupovala žgečkljive kondome.

Za zraven, ha! Z mojim libidom je seveda vse v najlepšem redu (bojda ga imam kvečjemu preveč), in jasno, da sem zadevo želela enkrat poizkusiti – pa da vidim, kaj mi bo šele to naredilo! ;) Tudi, če je 'placebo', nič ne more škoditi za še bolj divji seks, sem si mislila. Naivnica jaz.

Here we go. Pojedla sem ju (obe) dve uri pred pričakovanim seksom, tako, kot je pisalo v navodilih. Torej takrat, ko sem se ravno odpravljala od doma k fantu, do katerega imam uro in pol vožnje … s tem, da sem imela še pol urice pakiranja. ;) Nanju sem seveda takoj, ko sem ju pogoltnila, pozabila. Bila sem precej bolj obremenjena s tem, kaj vse še moram vzeti s seboj, spakirati mojega iMaca in vse potrebno za jogging, mojo vele-študijsko literaturo, vse sveže revije, ki so se mi nabrale v parih dneh ...

Na njegovem kavču pri njem sem bila točno čez dve uri. V nekem trenutku me je med mečkanjem vprašal: "Kaj si pa danes ti nekam trda?" Najprej sem bila začudena, kaj s tem misli - nato je kar usekalo iz mene: pojdela sem tableti za večji libido! Za večji libido my ass! Končno sem tudi sama enkrat v življenju postala trda kot hlod. Živa groza! Torej, nehote sem odkrila recept za ženske s prevelikim libidom: "pojejte dve tabletki za večjo spolno slo in naenkrat boste postale kup nepremičnega mesa". Garantirano!

Pa da slučaaaajno ne bo širjenja dezinformacij: o zadevi sem se pozanimala in odkrila, da je obsedenost s multiorgazmi v trendu, kar ženske s premalo spolnega nagona naravnost sili k iskanju poživil. A strokovnjaki pravijo, da z žensko viagro slabo kaže. Kaže pa, da prodaja pripravkov za spodbujanje spolnega poželenja pri ženskah nenehno narašča, saj prinaša več kot 375 milijard tolarjev na leto. Kaaaj? Drage moje, to je veliko za - 'not even placebo efekt'.

Hja, ženske živimo dlje in hočemo od seksa vedno več? Bo že držalo. A bojda se predvsem zrelejše ženske ob njihovi vedno večji zahtevnosti v spolnem življenju že ob vsaki težavici rade zatečejo k zdravilom. Na farmacevtski čudež ‘a-la-viagra’ pa bodo morale še malce počakati. Torej, zaenkrat ga ni čez lastni libido!

Zapomnite si: libido je skoraj edina stvar povezana s seksom, ki jo ne moreš kupiti v seks shopu.

Fotka: C. Cubitt

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord