Panika ženskih fantazij

8. 3. 2007
Panika ženskih fantazij

Povedala bom zgodbico, zakaj je lahko za žensko tvegano ob cesti pobrati štopajočega mladeniča. Babice bi požugale: “Ne ustavljaj mu, lahko je serijski morilec!” Že, ampak, kaj pa, če že na trideset metrov vidim, da je praaavi srček in je kot od Erosa poslana utelešena kombinacija Johnnya Deepa in Brada Pitta?

Tako je seksi, ko samozavestno stoji ob cesti in dviguje v zrak svoj čudoviti palec, da bi lahko delal kampanijo za kavbojke Dolce & Gabbane, kakšen morilec neki! In ima tako posrečen izraz na obrazu, da bi ga lahko peljala domov k lastni mami in ji ukazala, da mu nemudoma speče tisti pregrešno dober jaboljčni zavitek.

Ko me le še pet metrov loči pred njegovo božansko pojavo, se zgodi čarovnija: njegove nebesno modre oči se skozi vetrobransko steklo srečajo z mojimi in v mednožju se mi z vso gotovostjo nekaj premakne. V glavi imam eno samo pobožno misel: kako-si-greha-vreden … Zalotim se, kako bi ga s polnim gasom odpeljala naravnost v svojo posteljo, ga z lisicami priklenila nanjo, ga slekla, potem pa bi ga celega prelizala, se vsa poplavljena vsedla na njegova usta … skratka, neznanec bi postal suženj iz moje najbolj mokre fantazije.

Zaslišim, kako gume zacvilijo. Ustavim. Fant odpre vrata in pokuka noter: “Greš za Maribor?” Pokimam, čeprav sem mislila do Celja. Počutim se kot mlajša verzija Meryl Streep, ko se je usedla v terenca h Clintu Eastwoodu v kultni romanci Najini mostovi. Samo, da je obratno. Vozim jaz, ne moj mladi Clint … Potim se. Oh, le kaj je ta vonj v zraku? Vroče je in peklensko me peče vest. Ne zdržim več ...

Nekje pred Lukovico se odločim, da mu vse povem. S tresočim glasom mu priznam, da sem tik preden sem mu ustavila, fantazirala, da bi ga seksualno izkoristila in se zdaj počutim krivo. On me razumevajoče pogleda in olajšano dahne: “Nič ni slabega v tem, te sanje lahko brez težav uresničiva ...” Vidiš!!! Ženskam se lahko na vsakem koraku uresničijo erotične fantazije, če smo le dovolj pogumne in iskrene. In kje je sploh problem? V tem, da se ravno tega bojimo bolj, kot hudič križa. Uresničitve svojih najbolj pregrešnih fantazij, namreč …

Fotka: Lisa Boyle

Novo na Metroplay: Filip Flisar iskreno o obdobju, ko je končal kariero: "Bilo je težko …"