Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, bodo v 2019 našle LJUBEZEN

To so srečnice, katerim leto 2019 prinaša obilje na področju ljubezni. ❤️ Si med njimi? 

3. 3. 2019
Slika 1/4

STRELKA
V ljubezenskem življenju z ljubljeno osebo boste v letu 2019 vezane strelke delovale zelo energično. Pričakujte zadovoljstvo ljubljene osebe, ter veliko skupaj preživetega časa, ki bo kvaliteten.

Največ druženja se obeta spontano, takrat ko boste to najmanj pričakovale. Če si boste na področju čustev postavile višje cilje, jih boste sposobne kljub svoji močni želji po svobodi tudi doseči, in sicer brez večjega napora. Samske pa imate idealno priložnost, da osvojite nekoga, o katerem že dolgo razmišljate.

V odnosih, ki vas že nekaj časa utrujajo, boste kljub vsemu skušale poiskati nekaj pozitivnega, vendar boste skoraj zagotovo odločene, da naredite korak naprej in se enostavno umaknete. Bodite še naprej na področju ljubezni samozavestne in izkoristite lepo, srčno priložnost, ki se vam bo ponudila v letu 2019 in vas presenetila. Doživele in preučile boste pomembno lekcijo o odnosih, zaradi česar boste veliko lažje zadihale. Na težave povezane s čustvi se boste ozrle z nasmeškom.

Profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri