Veliki MESEČNI horoskop za mesec OKTOBER (ljubezen, kariera, sreča)

Kaj ti prinaša mesec oktober? Preveri.👇🏼

Veliki MESEČNI horoskop za mesec OKTOBER (ljubezen, kariera, sreča) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2019

Si vedela, da je tvoje sončno znamenje (to, kar si po horoskopu) samo tretjina celotne slike?

Ko te nekdo vpraša, kaj si po horoskopu, te v bistvu sprašuje, v katerem znamenju je bilo sonce, ko si se rodila.

Se sprašuješ, zakaj nimaš vseh lastnosti tehtnice, če je to tvoje nebesno znamenje? Odgovor je preprost: v astrologiji je treba upoštevati širšo sliko postavitve zvezd na nebu v trenutku, ko si se rodila. Če poznaš uro in datum svojega rojstva, lahko s pomočjo spletnih aplikacij hitro izveš, kaj ti zares piše v zvezdah.

Sonce predstavlja ...

... tvoje dojemanje sebe in lastne volje. Sončno znamenje predstavlja področja, na katerih želiš blesteti in kako si želiš, da bi te videli drugi. Tudi svojo življenjsko energijo črpaš iz znamenja, s katerim se predstavljaš.

Luna predstavlja ...

... tvoje srce. Položaj planetov v luni razlaga tvoje občutke, potrebe in celo otroške spomine. Vlada tudi tvojemu trebuhu, saj gredo čustva skozi želodec.

Podznak ali vzhajajoče znamenje (obe imeni pomenita isto) ...

... označuje zodiak, ki se je v času tvojega rojstva vzpenjal izza vzhodnega obzorja nebesne karte. To znamenje pove veliko o tem, kako se predstavljaš svetu in kako si videti navzven. Energija, ki jo vneseš v novo okolje, je energija tvojega vzhajajočega znamenja.

Če bi se rada torej bolje spoznala, upoštevaj vse aspekte, ki so ti jih pripisale zvezde. Si namreč veliko bolj kompleksna kot eno izmed komaj 12 nebesnih znamenj.

Za podrobno napoved za mesec OKTOBER 2019 klikni na svoje (in njegovo) astrološko znamenje:

Fotografije: Profimedia

Članek je na voljo tudi v tiskani izdaji revije Cosmopolitan, ki je v prodaji od 26.09.2019.

NAROČI TISKANO IZDAJO REVIJE

S samo nekaj kliki si lahko zagotoviš, da se tvoj izvod Cosmopolitana vsak mesec čisto svež znajde v tvojem nabiralniku!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri