Veliki MESEČNI horoskop za mesec NOVEMBER (ljubezen, kariera, sreča)

Kaj ti prinaša mesec november? Preveri.👇🏼

Veliki MESEČNI horoskop za mesec NOVEMBER (ljubezen, kariera, sreča) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 10. 2019

"Živijo, to sem jaz – škorpijonka. Prišla sem ti povedat, da je končno napočila sezona škorpijona in da smo škorpijoni najboljše znamenje med vsemi dvanajstimi."

Seveda se zavedamo svojega slabega slovesa – da smo maščevalni (res je, nikoli ne pozabimo!), posesivni (kar imamo radi, imamo pač radi) in noro seksualni (kako je to sploh slaba stvar?). A obstaja ozadje naše norosti in verjemi mi, ko rečem, da te škorpijoni nikoli ne bodo 'nategovali', saj so nam od vsega najbolj pomembni pristni in globoki odnosi. Skratka, tudi če te kdaj pičimo, smo tega vredni in sploh ni tako težko sobivati z nami ...

Pravilo 1: Nobenih igric

Spoštujemo zvestobo in ljubeče prijateljstvo, ki nam ga lahko zagotovi samo škorpijon, a so posamezniki tega znamenja lahko kruto neusmiljeni, pripravljeni uničiti tvoje življenje, če jih razjeziš. Najboljši in najlažji način za to, da zadržiš naklonjenost škorpijona, je iskrenost. V njihovih srcih ni prostora za lažna razmerja, pravijo astrologi.

Pravilo 2: Bodi ranljiva

Škorpijoni odpustijo, zaupajo in verjamejo samo tistim, ki so se pripravljeni razvijati skupaj z njimi. Ne sili jih v sklepanje prehitrih čustvenih odločitev. Ker so zelo občutljivi, bodo tudi do tvoje ranljivosti zelo empatični in razumevajoči.

Pravilo 3: Ne pretiravaj

Škorpijoni te bodo izrezali iz svojega življenja, če boš vanj vnesla dramo. Če si jezna nanje, izrazi svojo nejevoljo v nekaj stavkih, predlagajo astrologi.

Pravilo 4: Zgradi zaupanje

Dejstvo je, da bodo s tabo ostali do smrti in ti vedno krili hrbet, če si jim seveda všeč in če je zaupanje vzajemno (škorpijoni imajo malo težav z zaupanjem). Čeprav se morda ne bodo vedno strinjali s tabo, te bodo branili pred drugimi, ko se jim boš enkrat usidrala v srce.

Pravilo 5: Preskoči površinske pogovore ...

Kot že omenjeno, to vodno znamenje rado zaplava v globine. Utegne se ti zgoditi, da boš na prvem zmenku s škorpijonom izdala vse svoje skrivnosti. Ups? Ne skrbi, prav to jih bo na tebi še bolj privlačilo.

Pravilo 6: ... a jih ne sili izdati svojih skrivnosti

Strokovnjaki pravijo, da so škorpijoni po naravi zelo skrivnostni. Če boš nanje pritiskala z željo po tem, da izveš določene informacije, bodo dobili občutek, da vtkaš nos v stvari, ki se te ne tičejo. Ko dobijo občutek, da se morajo obraniti, teci, da te ne pičijo s svojim strupenim repom.

Za podrobno napoved za mesec NOVEMBER 2019 klikni na svoje (in njegovo) astrološko znamenje:

Fotografije: Profimedia

Članek je na voljo tudi v tiskani izdaji revije Cosmopolitan, ki je v prodaji od 30.10.2019.

NAROČI TISKANO IZDAJO REVIJE

S samo nekaj kliki si lahko zagotoviš, da se tvoj izvod Cosmopolitana vsak mesec čisto svež znajde v tvojem nabiralniku!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri