Tudi rokerji gredo v nebesa

Roker Ozzy Osbourne je ‘umrl’ kar dvakrat in bil po hudi nesreči s kolesom še osem dni v komi ...

7. 1. 2008

Nekega dne se je mega zvezdnik vozil naokoli s kolesom in zapeljal v luknjo na cesti, ki je bila prekrita z listjem. Sunek ga je katapultiral s sedeža, tako da je poletel čez kolo in se nato skupaj z njim prevračal po hribu navzdol. Na koncu je pristal tako nesrečno, da ga je kolo silovito zadelo in mu skoraj zdrobilo prsni koš ...

Varnostnik mu reši življenje

Njegov varnostnik Sam mu je takoj priskočil na pomoč in ga oživljal z dihanjem usta na usta – Ozzy naj bi medtem namreč kar dvakrat prenehal dihati.

“Če ne bi bilo Sama, me ne bi bilo več med živimi. Uspelo mu je, da me je pripeljal nazaj. Dvakrat!” je povedal Ozzy.

Brez angelskih fanfar

Opisal je tudi, kako zmeden je bil, ko se je prebujal iz kome:

“Nisem vedel, kje sem, niti kako dolgo me ni bilo. Počasi sem se zavedel, pa nato spet zdrsnil nazaj iz zavestnega stanja. Vem, da sem v nekem trenutku videl tudi slepeče belo svetlobo v globoki temi, podobni tunelu ... nisem pa videl nobenih pof*** angelčkov, ki bi trobili v svoje trobente, pa tudi nobenega možakarja z belo brado ne,” je bil kot vedno slikovit Ozzy.

Človek obrača, ‘bog’ obrne

“Življenje nas stalno premetava sem in tja, gor in dol, potem pa se v dveh ali treh sekundah zgodi nekaj neverjetnega, kar človeku popolnoma spremeni življenje!” je Ozzy še filozofsko povzel svojo izkušnjo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri