Swayze: ‘Ne odpišite me še!’

Zvezdnik Patrick Swayze je odločen, da bo premagal smrtonosno bolezen, zato je včeraj nagovoril svoje oboževalce kar z: ‘Ne odpišite me še!’

7. 3. 2008

Patrick kljub resni diagnozi nadaljuje s svojim delom na novem projektu, na zdravljenje, s katerim je že pričel, pa naj bi se po mnenju zdravnika Georga Fisherja dobro odzival.

Ne bo se kar tako vdal!

Tako dr. Fisher kot Swayze pa ostajata v tem trenutku optimistična, še posebno, ker naj bi raka trebušne slinavke odkrili še dovolj zgodaj. Še več. Po nekaterih, resda nepreverjenih virih, naj bi se Patrick odločil, da se bo proti zločesti bolezni boril z vsemi topovi. Najprej bo moral po zapovedi zdravnikov prenehati kaditi - Patrick je menda strasten kadilec, saj naj bi skadil kar tri škatle dnevno, potem pa naj bi se prepustil tudi zdravilnim močem starodavnih apaških duhov ...

Indijanski predniki

Kot je znano, po žilah Patricka Swayzeja teče kri indijancev iz plemena Apačev, svoj prosti čas pa naj bi prav zato tako rad preživljal na ranču v New Mexicu.

Swayze in njegova žena Lisa Niemi sta dobrih 80 kvadratnih kilometrov velik ranč preuredila v nekakšno lastno dušno zavetišče:

“New Mexico je zelo poseben kraj. Ko hodiš po tej zemlji, začutiš starodavne energije in čutiš prisotnost starodavnih duhov. To je kraj, kjer se zdravim. Kraj, kjer skočim na svojega konja in ‘izginem’ med gorami.”

Zdravilna moč narave

In ker je splošno znano, da Swayze globoko verjame v zdravilne moči narave, morda niti ni čudno, da naj bi se Swayze proti raku boril tako z uradno kot tudi ‘naravno’ medicino. Skriti vir, ki naj bi bil Swayzeju blizu, je povedal:

“V teh dneh planira, da bo kmalu spet - v sedlu svojega konja - ‘izginil’ v hribovje in tam navezal stik s starodavnimi zdravilnimi energijami kraja. Upa, da se bo povezal tudi s starodavnimi duhovi kraja in se prepustil zdravljenju narave same.”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri