Sezona DEVICE napoveduje spremembe na vseh področjih (MESEČNI horoskop za SEPTEMBER)

Preveri, kakšne se obetajo tebi. 👇🏼

Sezona DEVICE napoveduje spremembe na vseh področjih (MESEČNI horoskop za SEPTEMBER) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 8. 2019

Napočila je sezona device, kar je seveda tudi čas za vrnitev v šolske klopi. Četudi morda ne hodiš več v šolo, je obdobje pravo za to, da si urediš pisala in zvezke. Devica te namreč opazuje, kot zlobna najstnica na hodniku s kotičkom očesa motri oblačila svojih sošolcev.

Pred začetkom jeseni se moraš namreč osvežiti ‒ naj gre za nove kose v omari, drugačno pričesko ali nove superge.

Nismo dovolj direktni? Čas je, da se spraviš v red. Sezona device pomeni, da je čas pravi za to, da postaneš svoja najboljša različica na vseh ravneh ‒ v službi, ogledalu ali odnosih. Device nas opozarjajo, da je včasih bolje stvari narediti prav, ne čim hitreje.

To sezono si bomo od ljubimcev želeli predvsem intelektualne zadovoljitve, prizadevali pa si bomo tudi za to, da bi stvari videli in sprejeli takšne, kot so.

Nevrotičnost devic

Če poznaš kakšno devico, veš, kako nevrotične znajo biti. Znane so po tem, da so zategnjene in morajo imeti pod kontrolo vsako podrobnost svojega življenja od rojstva do smrti. Ne marajo spontanosti in sovražijo, kadar kaj zmoti njihovo rutino. Že zavijaš z očmi, ker si pomislila na svojo mamo ali prijateljico? Ker so tako nevrotično nesposobne sprostitve, zlahka dobijo službo, saj so kot delavke in tudi vodje zelo učinkovite, žal pa tega ne morejo reči tudi njihovi partnerji.

V postelji so namreč, khm, bolj trd oreh.

Devica zapeljuje partnerja z ujemajočim se spodnjim perilom, a dovolj šal na račun imena njihovega znamenja. Če bi device opisali z enim likom, bi bila to Monica iz serije Prijatelji, saj so predstavniki tega znamenja obsedeni s čiščenjem. Ah, le kdo bi jih razumel ...

Kljub njihovim pomanjkljivostim se od devic, še posebej v času, ko praznujejo rojstni dan, lahko tudi marsičesa naučimo:

1. Sklepanje racionalnih in praktičnih odločitev ti bo prihranilo glavobole in napade panike. Vodna znamenja, prisluhnite!

2. Organizacija ni zapravljanje časa in ni enako kompliciranju. Dobra organiziranost ti bo olajšala življenje.

3. Analitičen pristop k stvarem ti bo pomagal prikopati se do resnice. Če boš pozorna na podrobnosti, boš boljša tudi pri svetovanju drugim. Device so namreč odlične prijateljice, saj imajo dober nasvet za vsako težavo.

4. Za uspeh in lepoto je treba potrpeti. Če ne vlagaš, ne gre pričakovati neverjetnega izkupička.

5. Nič ni narobe, če pomagaš drugim, da tudi oni izkoristijo svoj potencial. Tekmovalnost je že dolgo iz trenda.

6. Potrpežljivost je božja mast. Ko naslednjič naletiš na oviro, se ustavi in si vzemi čas, da jo odpraviš. Zakaj bi po nepotrebnem izgubljala živce? Ja, vama govorimo, ovnica in strelka.

7. Ne prelagaj na jutri, kar lahko storiš danes. Si opazila vzorec rekov? Device so vendar edino znamenje, ki se dejansko drži izrekov slavnih modrecev.

8. Nikoli se ne nehaj učiti. Ker so perfekcionistke, se potrudijo, da se iz svojih napak vedno česa naučijo. Zato tudi ti spakiraj dežnik, če je nebo videti temno.

Za podrobno napoved za mesec SEPTEMBER 2019 klikni na svoje (in njegovo) astrološko znamenje:

Fotografije: Profimedia

Članek je na voljo tudi v tiskani izdaji revije Cosmopolitan, ki je v prodaji od 29.08.2019.

NAROČI TISKANO IZDAJO REVIJE

S samo nekaj kliki si lahko zagotoviš, da se tvoj izvod Cosmopolitana vsak mesec čisto svež znajde v tvojem nabiralniku!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri