Policiste straši fantomski tipkar

Policisti iz policijske postaje v Homesteadu so že nekaj časa priča nenavadnim paranormalnim pojavom v stavbi lastne postaje. Zdaj so na pomoč poklicali kar skupino paranormalnih raziskovalcev.

4. 4. 2008

Loputanje vrat in škripanje tal so na tej policijski postaji stalnica. Ker pa je podobnih čudnih fenomenov, ki si jih nikakor ne morejo razložiti, še več, so stvari vzeli resno.

Nevidni zapisnikar

  • največja enigma je seveda fantomski tipkar. Veliko ljudi je bilo doslej priča, kako so se na tipkovnici tipke premikale same od sebe,
  • nekateri drugi očevidci pripovedujejo o podstrešnih vratih, ki da se na stežaj odpirajo, čeprav jih vztrajno zapirajo in skrbno zaklepajo,
  • spet drugi pa govorijo o mrzli sapici, za katero se zdi, da pride od nikoder. Vsake toliko namreč zaveje nenavadno hladen veter po hodnikih in pisarnah postaje, pa čeprav načeloma ni mogoče, da bi ga v tistem trenutku povzročil prepih ali kaj podobnega.

Vir motenj v kurilnici?

Kakorkoli že, vse tam zaposlene predolgo spreletava srh, da bi to še naprej prenašali, zato so na pomoč poklicali strokovnjake iz Pittsburgha, ki menda vedo, kako se tem rečem streže.

Ti so medtem že ugotovili, da je vir paranormalnih pojavov na policijski postaji entiteta v kurilnici, raziskava pa seveda še ni končana ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri