Pozor! Merkur bo JULIJA retrograden, zato v tem času ne počni TEGA (za mesec BREZ težav!)

Si ta mesec reeeeees ne želiš zapletov? Potem upoštevaj tole 👇🏼!

Pozor! Merkur bo JULIJA retrograden, zato v tem času ne počni TEGA (za mesec BREZ težav!) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 7. 2019

Sežgi seznam opravil

Namesto da se kot pijanec plota držiš svojega seznama obveznosti, ki se bo tako ali tako nekje zataknil, se prepusti spontanim izletom brez rokovnika. Pomembne stvari opravi pred retrogradno, čas nagajivega Merkurja pa rezerviraj za brezskrbno lenarjenje.

Ne vpij

Če se odpravljaš na potovanje, s seboj vzemi dovolj čtiva, da ti ne bo dolgčas, ko bo imelo tvoje letalo peturno zamudo ali ko bodo avtobus zadržali na carini. Dodatni čas izkoristi za to, da upočasniš svoj tempo in premisliš, namesto da brezglavo divjaš naokoli.

Privošči si

Prvi teden retrogradne se naroči na masažo ali sproščujočo seanso, ki si je že dolgo želiš. Ne glede na to, kaj se zgodi, bodi v stiku s trenutkom in naredi, kar je v tvoji moči.

Poglej med zvezde

Pozanimaj se, kako se bo Merkur po nebu premikal glede na tvojo zvezdno karto. Dobila boš občutek, kje se lahko pojavijo težave. Morda se​ boš morala osredotočiti na družino, dom in čustva. Tako boš ozavestila globlji pomen svojih težav in krivde ne boš zvalila zgolj na rdeči planet.

Bodi pripravljena na najslabše

Morda se sliši pesimistično, a med retrogradno lahko pričakuješ najslabše možne izide različnih situacij. Na koncu boš še vesela, da so se stvari dobro iztekle. Če pa se ne bodo, te vsaj ne bo tako šokiralo. Aja, še to: poskrbi, da bodo vsi pomembni dokumenti na računalniku shranjeni tudi na zunanji disk.

Za božjo voljo, izogibaj se bivšemu!

Čeprav si rada samska, se med retrogradno rado zgodi, da se v tvoje življenje vrnejo duhovi preteklosti. To vzemi kot test, da si dokažeš, kako daleč si prišla in kako samozavestna in močna si brez njega.

Za podrobno napoved za mesec JULIJ 2019 klikni na svoje (in njegovo) astrološko znamenje:

Fotografije: Profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri