HOROSKOP: Zakaj nihče ne mara dvojčkov? (veliki MESEČNI horoskop za mesec JUNIJ)

Kot da je pretiravanje kaj slabega ... Dvojčice, mi vas razumemo. 😉

HOROSKOP: Zakaj nihče ne mara dvojčkov? (veliki MESEČNI horoskop za mesec JUNIJ) (foto: Nick Onken) Nick Onken
1. 6. 2019

Dvojčke sem začela sovražiti, ker sem imela nekoč eno dvojčico zelo rada. Moja nekdanja najboljša prijateljica je imela vse lastnosti družabnega zračnega znamenja. Ko sva hodili po hodnikih fakultete, so naju vsi pozdravljali. Takrat sem bila še precej sramežljiva, ona pa me je predstavila veliko novim ljudem, kar mi je bilo zelo všeč.

Nekega večera pa je slišala, da sem zabavo zapustila s fantom, ki je bil všeč tudi njej (naj dodam, da nisem imela pojma, da je tako). Pokazala se je njena povsem nova osebnost. Ogromno ljudem je povedala, kako grozna sem. Nehala se je odzivati na moja sporočila. Nekaj se je spremenilo v njej in ni bilo povratka.

Ljudje dvojčkom po navadi hitro pripišejo dvoličnost (z razlogom jih predstavljajo dvojčki). Zaradi svojega šarma hitro dobijo prijatelje, vendar jih imajo ljudje za nestabilne prijatelje. Znani so tudi po tem, da verjamejo vse, kar slišijo, in da te informacije takoj vplivajo na njihov pogled na svet.

Torej, en dan je dvojčica tvoja najboljša prijateljica, drugi dan pa zaprisežena sovražnica.

Ker imajo veliko drugih prijateljev, to pomeni, da te zaradi enega spodrsljaja hitro gleda postrani cela kopica ljudi.

Ko sem se želela za vedno odkrižati dvojčkov, sem spoznala svojo novo najboljšo prijateljico, ki je prav tako dvojčica. Kot vsi dvojčki je zelo zgovorna. Lahko sva 13 ur skupaj v avtu in se nikoli ne naveličava pogovora. Je ognjevita in je hkrati odličen primerek tega, kako iskreni so lahko dvojčki, saj vedno izraža svoja trenutna čustva. Prijateljica me vedno potiska iz moje cone udobja in ne ovinkari, ko mi mora povedati kaj slabega.

Zakaj ne bi dali dvojčkom še ene priložnosti? Sezona Dvojčka, v katero smo vstopili konec prejšnjega meseca, je namreč ena sama neskončna poletna zabava.

Zato v svoje življenje pozdravi dvojčka ali dvojčico, pazi le, da nikoli ne poljubiš njihove simpatije.

Za podrobno napoved za mesec JUNIJ 2019 klikni na svoje (in njegovo) astrološko znamenje:

Fotografije: Nick Onken

Članek je na voljo tudi v tiskani izdaji revije Cosmopolitan, ki je v prodaji od 30.05.2019.

NAROČI TISKANO IZDAJO REVIJE

S samo nekaj kliki si lahko zagotoviš, da se tvoj izvod Cosmopolitana vsak mesec čisto svež znajde v tvojem nabiralniku!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri