Čudna so pota usode

Leta 1858 je v nekem saloonu prišlo do obračuna za kvartopirsko mizo. Ustrelili so možakarja po imenu Robert Fallon, ker naj bi si z goljufijo priigral 600 dolarjev …

9. 7. 2007

Še preden pa se je mrtvec dobro ohladil, so zagreti kvartopirci že iskali nekoga, ki bi zasedel njegovo mesto, saj se nihče od sodelujočih ni hotel dotakniti ‘s krvjo’ umazanega denarja.

Našli so ga, ki se je upal

Našli so igralca, ki se je bil pripravljen usesti na Fallonovo mesto in igrati z nesrečo prinašajočimi dolarji. In do trenutka, ko so na mesto obračuna le prišli možje postave, je novi igralec že oplemenitil začetni znesek na 2.200 dolarjev.

V teku raziskave dogodka je policija seveda zahtevala mrtvečevih 600 dolarjev, da bi jih kot zapuščino predala v roke pokojnikovim svojcem, in ugotovila, da je igralec, ki ga je zamenjal, nihče drug kot njegov lastni sin - sin, ki svojega očeta ni videl že dolgih sedem let ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri