V Cineplexx na znanstveno - fantastično avanturo Igre lakote!

Svetovni fenomen Igre lakote še doliva olja na ogenj s filmom Igre lakote: Upor, 1. del, v katerem se Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), potem ko je za vedno dobesedno izničila koncept Iger, znajde v 13. okrožju. Pod vodstvom predsednice Coin (Julianne Moore) in ob nasvetih zaupnih prijateljev se Katniss poda na reševanje Peete (Josh Hutcherson) in naroda, ki ga je ganila s svojim pogumom.

11. 11. 2014

Težko pričakovani tretji del uspešnega filmskega fenomena, ki je razvnel gledalce širom po svetu, dosega nove in vznemirljive vrhunce, saj futuristična kronika o Katniss Everdeen prehaja v povsem novo razsežnost.

Igre so morda res za vedno ukinjene, toda boj za preživetje se bo še zaostril. Brez pravih možnosti in pred očmi upajočega naroda mora Katniss zbrati pogum, moč in samozavest, da se zoperstavi vsemogočnemu Kapitolu. Pri tem dojame, da nima druge izbire, kot da razpre krila in se poosebi s simbolom oponašoje. Postati mora voditeljica, pa četudi zgolj zato, da reši Peeto.

Igre lakote: Upor, 1. del se še poglablja v ustroj Panema in podčrtava najbolj silovita čustva zgodbe, saj Katniss in narod čakajo težki časi, ki pa bodo preoblikovali prihodnost ...

Zgodba se začne s Katniss, ki se po razdejanju jubilejnih Iger zbudi v svetu, za katerega sploh ni vedela: v temačnem tajnem okolju domnevno uničenega 13. okrožja. Kmalu izve za grozljivo resničnost: 12. okrožje je zravnano z zemljo, Peeto pa je zajel predsednik Snow in mu pere možgane. Hkrati Katniss opazi, da se iz 13. okrožja v preostali Panem naglo širi upor – in sama se bo znašla v središču drzne zarote, ki naj bi vdrla v Kapitol in zrušila predsednika Snowa.

Film je režiral Francis Lawrence po scenariju, ki sta ga Peter Craig in Danny Strong spisala na podlagi priredbe avtorice serije romanov Igre lakote Suzanne Collins. Producenta sta bila Nina Jacobson in Jon Kilik.

S Cosmom na predstavo v Cineplexx!

Da bi si film rada ogledala, ne dvomimo. Še manj pa dvomimo, da boš nadvse vesela priložnosti, da si film ogledaš v enem od Cineplexxov po Sloveniji - in to brezplačno!

Sodeluj v našem Cineplexx natečaju in se poteguj za brezplačne vstopnice za ogled filma Igre lakote: Upor, 1. del!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri