V pisano družbo te vabi umetniški festival ARTish

Veseli december je prazničen tudi za festival ARTish, saj se piše že tretjo leto njegovega rojstva.

V pisano družbo te vabi umetniški festival ARTish (foto: Sonja Ravbar) Sonja Ravbar
20. 12. 2014

Prodajno razstavni umetniški festival ARTish je v treh letih delovanja in širjenja svojega poslanstva na slovenski sceni globoko zakoreninil svoje umetniške korenine, prav tako pa je svoj glas razširil k bližnjim sosedom (Italija, Avstrija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Makedonija), na kar so organizatorji še posebej ponosni.

Do sedaj se je na ARTishu predstavilo že več kot 350 različnih ustvarjalcev od vsepovsod, v prazničnem decembru pa se bo zgodil kar DVAKRAT!

20. in 27. decembra te ustvarjalci vabijo v pisano družbo in ti garantirajo sproščen nakup (božično-novoletnih) unikatnih in drugačnih daril.

V soboto, 20. decembra, bo ARTish svoj 3. rojstni dan praznoval na čisto novi lokaciji, v prvem kreativnem centru v Sloveniji >> POLIGON, katerega prostori se nahajajo v stari Tobačni tovarni v Ljubljani.

Zadnjo letošnjo soboto (27. december) pa bo še zadnjič letos festival zaživel v prelepem atriju ZRC in preddverju LP bara v centru Ljubljane.

ARTish ni le prostor, kjer se zbirajo ustvarjalci. Je prostor, kjer si lahko spočiješ oči, se napolniš z ustvarjalno energijo, ki jo s svojimi unikatnimi deli širijo ustvarjalci, se naučiš česa novega, se obdariš in poklepetaš z ARTish-ani.

Hkrati boš z obiskom festivala ARTish in morebitnim nakupom unikatnih izdelkov tudi podprla slovenske ustvarjalce.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri