V Ljubljano prihaja razstava Možgani - zgodba od znotraj

Gospodarsko razstavišče ponovno odpira vrata svetovni razstavi Ameriškega naravoslovnega muzeja iz New Yorka: Možgani – zgodba od znotraj (Brain – The Inside Story).

13. 4. 2014

V Evropi po Granadi in Milanu le še v Ljubljani: od 15. maja do nepreklicno 24. avgusta 2014.

Izjemno poučna, sodobna, interaktivna razstava za vse generacije – zgodba o tem, kako možgani delujejo, čutijo, čustvujejo, razmišljajo in se spreminjajo.

Razstava, ki se razteza na več kot 1300 kvadratnih metrih, se opira na raziskave in tehnologijo 21. stoletja ter nas seznani z najnovejšimi odkritji nevroznanosti. S pomočjo interaktivnih prikazov, ugank, slik možganov in dognanih modelov lahko obiskovalci raziskujejo občutke, čustva, misli, razvoj možganov in celo njihovo prihodnost.

Človeški možgani – rezultat evolucije, ki traja že milijone let – uporabljajo molekularne, kemične in električne signale za tolmačenje podatkov, tehtanje odločitev in učenje v vseh obdobjih našega življenja.

Na podlagi raziskav in tehnologije 21. stoletja ponuja razstava Možgani – zgodba od znotraj obiskovalcem nov zorni kot in globok vpogled v njihove lastne možgane s pomočjo umetniške domišljije, nazornih možganskih posnetkov in dinamičnih interaktivov za vse starosti.

Več o tem na www.brains.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri