Ujemi nasmeh z gugalnice

Nasmeh z gugalnice je projekt Viste, zavoda za razvoj vrednot Murska Sobota z namenom obogatiti javne površine (otroška igrišča) v Sloveniji z gugalnicami za gibalno ovirane otroke.

11. 5. 2014

Prav je, da se tudi tem otrokom omogoči igra v otroških igriščih, vključevanje v družbo, aktivno preživljanje prostega časa in možnost do spoznavanja novih prijateljev. S častnim pokroviteljstvom je projekt podprl predsednik Republike Slovenije Borut Pahor in varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer kot prva ambasadorka projekta.

Vabilo k foto natečaju!

UJEMI NASMEH Z GUGALNICE je foto natečaj, ki ga Zavod VISTA M. Sobota pripravlja skupaj z RINGARAJA.net v sklopu projekta z namenom osveščanja širše javnosti o skupni igri, smehu in druženju otrok na igriščih.

Z zbranimi 1.000 nasmehi bodo ob podpori sponzorjev izvedli postavitev gugalnice v eni izmed ustanov za pomoč gibalno oviranim otrokom.

Kmalu nove gugalnice!

Snovatelji projekta tudi pa računajo, da se bodo v času od 24. 5. do 10. 6. že postavljale prve gugalnice v različnih krajih po Sloveniji in sicer v Kopru, Piranu, Novi Gorici, Postojni, Šmarjeških Toplicah, Velenju, Novem mestu in še kje.

Projektu lahko slediš in pomagaš tudi na facebooku Nasmeh z gugalnice.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri