Transgeneracije 2014 - festival sodobnih umetnosti mladih

V torek, 22. aprila 2014 odpiramo festival sodobnih umetnosti mladih TRANSGENERACIJE 2014, na katerem se bodo z gledališkimi in plesnimi predstavami, ter likovnimi, fotografskimi in video deli predstavili dijaki iz vse Slovenije.

19. 4. 2014

Festival bomo začeli v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma z odprtjem razstave likovnih, fotografskih in video del, prispelih na natečaj, ter performansi, zvočnimi in video instalacijami pod skupnim naslovom Prekinitev dijakov Gimnazije Poljane.

Program štirinajstih plesnih in gledaliških predstav bo potekal vsak dan, do vključno 25. aprila. 

Vstopnine ni.

Selektorji (Petra Pogorevc in Matej Bogataj - gledališki program, Barbra Drnač in Daliborka POdboj -  plesni program, Gašper Demšar  - likovni, fotografiski in video program) bodo  na sklepni slovesnosti, ki bo v sredo, 14. maja 2014, ob 19. uri v Štihovi dvorani, razglasili nagrajence festivala. Sledila bo gledališka predstava Prosto po Prešernu v produkciji Cankarjevega doma in Zavoda Margarete Schwarzwald.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri