To moraš videti: v MGL-u igrajo Neki novi tipi

V petek, 27. februarja, ob 20. uri bo na velikem odru krstna uprizoritev glasbene predstave Neki novi tipi, ki je nastala v soavtorstvu režiserja Marka Manojlovića in dramaturginje Petre Pogorevc.

To moraš videti: v MGL-u igrajo Neki novi tipi (foto: Mankica Kranjec) Mankica Kranjec
27. 2. 2015

Tekoča sezona MGL nosi skupni naslov 20. stoletje in v okviru tega koncepta so se odločili, da eno od premier posvetijo spominu na legendarno skupino The Beatles.

O zgodbi: 

Anglija na začetku šestdesetih let. Iz Združenih držav Amerike je že pljusknil val nove glasbe, ki je zrastla na izvirih soula, ritma in bluza ter črnskih duhovnih pesmi. V zraku je rokenrol.

Mlade skupine povsod rastejo kot gobe po dežju. Njihova energična glasba je zaščitni znak prihajajoče generacije in njenega novega pogleda na svet, je izraz upora zoper obstoječe vrednote in želje po spremembah.

Tudi štirje mladi fantje, ki so se združili v bend po imenu Neki novi tipi, so polni sanj in idej. Njihova kariera se je šele dobro začela. Nastopajo v klubih, kjer poleg priredb uspešnic igrajo tudi lastne komade, in sanjarijo o karieri, ki bi jim tudi zunaj domačega mesta prinesla potrditev, slavo in uspeh ...

Glasbeni vodja in avtor aranžmajev je Miha Petric, vokalni korepetitor pa Jože Šalej.

Igrajo:

Robert Korošec k. g., Filip Samobor AGRFT, Matic Lukšič AGRFT, Žan Perko AGRFT, Nina Rakovec, Tines Špik AGRFT, Milan Štefe, Jaka Lah, Tanja Dimitrievska in Sara Gorše AGRFT.

Še več informacij o predstavi pa najdeš na spletni strani www.mgl.si/sl/program/predstave/neki-novi-tipi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri