Pustna mešetarija in marmeladiranje v Izoli

Izoli se obeta otvoritev mednarodne razstave umetniških mask z umetniško - kulinaričnim performansom.

1. 2. 2013

Društvo KVART - vizualna kultura in umetnost / arte e cultura visiva - v sodelovanju z galerijo Apeiron in kiparskim ateljejem MZ v starem mestnem jedru Izole to leto ponovno prireja karnevalski dogodek: Pustno mešetarijo, ki vsebuje Razstavo unikatnih umetniških mask, Degustacijo umetniška kulinarika ter Hrupno pustno "marmeladiranje" z unikatnimi, doma izdelanimi glasbili.

Tokrat se bodo s svojimi raznovrstnimi deli obelodanili člani KVART-a: Paride Di Stefano, Irena Plešivčnik, Tanja Plešivčnik, Anja Prebil, Tea Poles, Katja Smerdu, Marko Zelenko in Martin Zelenko.

Razstava bo na ogled tudi v petek, 8. 2., od 17.00 dalje. V prihodnjih dneh po dogovoru.

Željni pustnih šeg, ne zamudite!

kvart

 

 

Društvo KVART, ustanovljeno leta 2011 v Izoli, druži mlade slovenske in italijanske kulturne in akademske umetniške ustvarjalce, ki želijo s svojimi dejavnostmi  prispevati k oživljanju tradicionalnih veščin in običajev ter k iskanju njihovih inovativnih in kreativnih rab.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri