Pozitivno mišljenje pomaga pri obvladovanju stresa in izboljšuje počutje

Pozitivno mišljenje je ključni del učinkovitega obvladovanja stresa in dobrega počutja. Neprijetne izzive, s katerimi se soočate, obrnite sebi v prid – naj vaše življenje vodijo pozitivne in produktivne priložnosti. Že stara modrost pravi, da »tiščanje glave v pesek« ne koristi prav nikomur. Zato glavo pokonci, poglejte se v ogledalo in pogumno naprej.

24. 6. 2015

Največji priporočili za kakovostno življenje sta volja in odločnost

Suzana Štembergar

Suzana Štembergar, učiteljica po metodi Louise Hay na svojih delavnicah pogosto poudarja: »Če pomislimo, da ima dan 24 ur, se moramo potruditi, da jih preživimo najkakovostnejše. Zapolnimo jih s početjem, ki izpolnjuje naše sanje in želje, z dogodki, ki nas zabavajo in z ljudmi, ki nas razveseljujejo. Seveda je popolnoma naravno, da nam to ne bo vedno uspelo, vendar je vseeno pomembno, da se vsak dan znova potrudimo.«

V nadaljevanju predstavljamo 5 pozitivnih misli t. i. afirmacij Louise Hay, ki naj vas popeljejo v uspešen dan.

  • Moje življenje je bogato, izpolnjeno in srečno.
  • Kar koli počneš, počni z vsem srcem.
  • Sem pozitivna oseba in živim v pozitivnem svetu.
  • Izgubljen dan je tisti, v katerem se nisi vsaj enkrat nasmejal.
  • Karkoli počneš, bodi dober v tem.

Pozitiven učinek afirmacij so prepoznali tudi snovalci nove kolekcije vode s sporočilom Jana. Kolekcija Jana Louise Hay je opremljena s sporočili Louise Hay, ki odkriva svet pozitivnih afirmacij. Popeljale vas bodo v svet, prežet z optimizmom.

Ana Klašnja

Znana zagovornica pozitivne psihologije Louise Hay je tudi Ana Klašnja: »Odločnost igra pri meni veliko vlogo. Pomembno je, da se vsak dan znova odločimo, da bomo pozitivni. Sama si velikokrat na glas ponovim, da je izgubljen dan tisti, v katerem se ne bom iz srca nasmejala.«

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri