Besede, ki poglabljajo prijateljske vezi!

Si vedela, da je 75% idealen čas gledanja sogovornika v oči, medtem ko ga poslušaš, in da prav s tem pokažeš svoje zanimanje?

11. 3. 2013

Še več odličnih namigov za utrjevanje vezi s tvojo najboljšo prijateljico pa si preberi v nadaljevanju:

  • “Počutim se popolnoma enako.’’

Skupni interesi vaju bodo zbližali. Poudari stvari, ki so vama skupne, od hoje po dežju do enakega mnenja o tem, kaj lahko naredita kot posameznici, da zemlja ne bi še naprej trpela za povišano temperaturo.

  • “Ti prinesem zeleni čaj?’’

Pokaži, da sogovornika zelo ceniš in si vesela, da ga poznaš. Na primer: sodelavko povabi na solato ... in zavrni, da ti vrne kosilo drugi dan, saj je bilo to tvoje darilo vajinemu poznanstvu.

  • “Tega ne povej nikomur ...’’

To, da nekomu zaupaš skrivnosti, pomeni, da ti veliko pomeni in je zaupanja vreden človek. (Vseeno pa se upri skušnjavi, da bi zaupala preveč intimnosti, ki jih deliš le s svojim fantom ali z najboljšo prijateljico).

  • Na poti na zabavo se s prijateljico ustavita v poceni frizerskem salonu, kjer naj vama umijejo in počešejo lase.

Zaradi novih frizur, ki so jih ustvarili frizerji, se bosta počutili vznemirljivejši in bosta oddajali seksi vibracije. Bonus: Čudovita griva bo vzpodbudila pozornost moških.

  • Spoznaj svoj notranji jaz

Na večerjo ali v kino pojdi popolnoma sama. Ko boš sama s svojimi mislimi, se boš lahko uglasila z njimi, obenem pa boš postala tudi samozavestnejša.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri