Obišči ponovoletno izmenjavo bednih daril

Če nimaš nič odvečnega ali nisi dobila sploh nobenega darila, si še toliko bolj dobrodošla, da najdeš kaj sebi primernega.

12. 1. 2015

V torek, 13. januarja, 2015 bo od 17.  do 19. ure na Celovški cesti 53 v Ljubljani (sedež društva Smetumet) potekala tradicionalna ponovoletna izmenjava bednih daril.

Dogodek, ki se uradno imenuje poKLON,  slavi svojo peto obletnico in kot vedno poziva k premisleku o obdarovanju:

Koliko daril smo poklonili in koliko smo jih poklonirali? Koliko brezosebnih kloniranih daril so vsilili tebi in ne veš, kaj in kam z njimi?

Naredi kupček vseh nepotrebnih darov, naloži v cekar, prinesi v Zibko, položi med ostale eksponate in poišči kaj sebi koristnega.

Med druženjem in izmenjavo dobrin boš lahko slišala tudi kakšno o prazničnih navadah, o smislu, simboliki, izvoru in našem osebnem dojemanju obdarovanja.

Oglej si foto vtise s prvega in drugega poKLON-a, nato pa hitro zapakiraj tisto stvar, ki si jo pospravila v predal in pridi na izmenjavo.

P. S. Nikomur ne gledajo pod prste, koliko reči prinese in odnese.

P. P. S. Če ne utegneš prit na poKLON ali imaš nadpovprečno število neprimernih darov, se lahko udeležiš podobnega dogodka nekaj dni za tem #BIZAR.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri