Najbolj fer kulinarična izkušnja na slovenskih ulicah

Jutri bo središče Ljubljane zaživelo v obleki nove kulinarične izkušnje imenovane Fer fud! Od 11. ure naprej na ljubljanski tržnici blizu Mesarskega mosta. Na voljo bo slasten menu: kranjski pastirci, poletna župca mediteranka, šugolenta s kozicami in malinčica – jogurtova strnjenka z malinami. Fini grižljaji bodo na voljo po fer ceni - z inovativnim plačilom po želji ali s #FerFud objavo na Facebooku in Twitterju. Ker pa je prav, da se pri tem ustvarja dobro tudi za druge, bodo vsi FerFud prihodki namenjeni v dobrodelne namene.

10. 6. 2015

Mlad, perspektiven chef Mitja Horvat se namreč skupaj s svojo 'desno roko' Janezom Karlinom podaja na veliko kulinarično avanturo po Sloveniji. S tem uresničuje svoje sanje – presenetiti ljudi s slovenskimi tradicionalnimi jedmi na urban način. Pod mentorstvom mojstra Luke Jezerška in s podporo Hoferjevih kakovostnih sestavin bodo fini grižljaji na voljo po fer ceni – z inovativnim plačilom po želji ali s #FerFud objavo na Facebooku in Twitterju. Ker pa je prav, da se pri tem ustvarja dobro tudi za druge, bodo vsi FerFud prihodki namenjeni v dobrodelne namene.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri