Modrijanova knjigarna vabi na večer z Erico Johnson Debeljak

V torek, 23. oktobra, se v Modrijanovi knjigarni obeta lep jesenski večer s pisateljico Erico Johnson Debeljak, ki bo ob tej priložnosti svoje knjige tudi podpisovala.

18. 10. 2012

Erica Johnson Debeljak, Američanka, ki se je preselila v Slovenijo, in bančnica, ki se je po spletu okoliščin prelevila v pisateljico, se je podala na novo pot. Tokrat v literaturi.

Potem ko se je zasidrala v slovensko literarno zavest s svojimi avtobiografsko obarvanimi deli, nazadnje s priljubljenimi literariziranimi spomini Prepovedani kruh, se je tokrat odločila za nekaj drugačnega.

Z romanom Antifa cona je tako na več ravneh spremenila svojo dosedanjo literarno smer:

  • v središče je postavila najstnike, vpletla elemente kriminalke in zgodbo s posebnim pripovednim prijemom, ki preteklost pripelje v sedanjost, dodatno razplastila.

O tem, zakaj in kako se je lotila novih tem ter kakšne tegobe in radosti so novi izzivi prinesli, prav gotovo pa tudi, kako razume svet mladostnikov in problematiko nerazčiščene preteklosti, boš Erico Johnson Debeljak lahko slišala razložiti kar v živo.

Prisrčno vabljena!

Z Erico Johnson Debeljak bo v Modrijanovi knjigarni v torek, 23. oktobra, ob 18. uri klepetala radijska voditeljica Nada Vodušek v Modrijanovi knjigarni.

P.S.

Prepovedani kruh in Antifa cona bosta ob tej priložnosti na voljo z 10-odstotnim popustom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri