Mladinska tržnica 2012 na Kongresnem trgu

Vrvež Mladinske tržnice 2012 in zaključek senzibilizacijske kampanje Naš pogled na svet bo v četrtek, 17. maja ob 14. uri, popestril dogajanje na Kongresnem trgu v Ljubljani.

14. 5. 2012

V letošnjem letu zaključuje svoje triletne projekte kar osem vsebinskih mladinskih mrež. Gre za projekte, ki so na mladinskem sektorju v Sloveniji pustili močan pečat.

Mladinske mreže 17. maja v ta namen tako pripravljajo Mladinsko tržnico 2012, kjer bodo mladinske organizacije in organizacije za mlade na atraktiven način na skoraj 50-ih stojnicah predstavile svoje aktivnosti.

Na osrednjem dogodku Mladinske tržnice boš priča performansu presenečenja na temo Naš pogled na svet, ki bo potekal v sodelovanju z znanim slovenskim raperjem Rokom Terkajem. Kot vrhunec prireditve bodo svečano podeljena priznanja Naj projekt za mlade 2011 ter nagrada ustvarjalnega natečaja Naš pogled na svet 2012, ki je potekal v okviru istoimenske senzibilizacijske kampanje.

Mladinska tržnica bo potekala 17. maja 2012 od 10.00 do 19.00 na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Več informacij o programu dobiš na spletni strani:

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri