Minioni - prikupni ljubitelji banan in zlobnih barab so dobili svojo filmsko zgodbo

Po neverjetno uspešnih animiranih filmih Jaz, Baraba in Jaz, Baraba 2 se norija z Minioni nadaljuje!

9. 11. 2014

Čudno govoreči rumeni mali stvori, ki so osvojili srca gledalcev po vsem svetu, nam bodo v svoji prvi samostojni filmski pustolovščini razkrili podrobnosti o svoji preteklosti in dolgi poti, ki jih je privedla do Gruja.

Njihova zgodba se prične že ob nastanku sveta, ko so Minioni le rumeni enocelični organizmi.

Kasneje se skozi leta razvijajo in sčasoma prepoznajo svoje življenjsko poslanstvo v služenju največjim barabam. Žal pa svoje gospodarje zelo težko obdržijo – izgubijo tako tiranozavra kot tudi Napoleona in številne druge. Ko se Minioni nenadoma znajdejo brez zlobneža, ki bi mu služili, postanejo potrti in nazadnje padejo v globoko depresijo.

Kljub vsemu pa ima Minion po imenu Kevin načrt! Skupaj z najstniškim upornikom Stuartom in ljubkim malim Bobom se odpravi v širni svet, da bi svojim bratom našel novega zlobnega šefa.

Drzna ekspedicija popelje trio Minionov preko ledene Antarktike in New Yorka v šestdesetih letih prejšnjega stoletja ter vse do Londona, kjer se soočijo z največjim izzivom: celotno Minion vrsto morajo rešiti pred izumrtjem!

Pustolovščine nepredvidljivih, radovednih in uporniško ljubkih Minionov si bomo na kino platnih lahko ogledali avgusta 2015!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri