Mali festival zaključnih predstav bo v Plesnem teatru

Dramska šola Barice Blenkuš vabi na že 23. Mali festival zaključnih predstav, ki bo med 31. majem in 2. junijem 2013 v Plesnem teatru Ljubljana.

15. 5. 2013

V sklopu festivala se boš lahko prepustila 7 zaključnim produkcijam in eni gostujoči predstavi, ki je plod delavnice dramske igre na Zavodu za invalidno mladino v Kamniku.

Slušatelji 7 programov Dramske šole Barice Blenkuš so celoletno spoznavanje veščin in tehnik dramske igre, improvizacije in premagovanja treme v zadnjih mesecih nadgradili še s pripravo na svoje prve gledališke nastope, na pravem odru in pred pravo publiko. Pripravili so 7 zaključnih produkcij, ki jih bodo za vsaj en večer popeljale v svet gledališkega blišča, te pa zagotovo ne bodo pustile ravnodušne.

V sklopu festivala boš lahko uživala v predstavah slušateljev različnih starosti, od mlajših osnovnošolcev, ki te bodo zagotovo nasmejali ob svojih lahkotnih in razigranih predstavah, do odraslih, ki vas bodo popeljali v čustvene globine in vam skozi dramsko igro orisali nekatere aktualne družbene problematike.

Letošnji Mali festival zaključnih predstav pa bo otvorila gostujoča predstava, ki je plod delavnice dramske igre na Zavodu za invalidno mladino v Kamniku. Bivši slušatelje Dramske šole Barice Blenkuš, Ajet Kevrić, in ustanovitelj društva Bod' to kar si, je namreč združil svoji strasti do gledališkega ustvarjanja in pomoči mladim s posebnimi potrebami ter s skupino mladih pripravil predstavo Kraljične na poletnem plesu, ki si jo boš lahko ogledali v petek, 31. maja, ob 17.00.

Več informacij najdeš na www.dsbb.si in www.facebook.com/info.dsbb, celoten program festivala pa na povezavi Mali festival zaključnih predstav.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri