Lado Bizovičar: Cankarja je že razprodal!

V začetku novembra se obeta nov odmerek smeha, za katerega bo s predstavo Slovenska muska od A do Ž poskrbel vsem dobro znani Lado Bizovičar.

26. 10. 2012

Pri projektu sta se mu pridružila tudi odlična glasbenika Gašper Konec in harmonikarski virtuoz Miha Debevec.

Lado na predstavo že nekaj časa opozarja s plakati po vsej Sloveniji, in sicer v vlogi Vilija Resnika, Siddhartinega Tomija Megliča, eks atomičnih Špelc in Game Over.

Špasna direktorica Urša Alič je predlagala, da bi s promocijo naredili nekaj podobnega, kot so nekoč naredili Beatli (oblekli so se v druge ljudi), Lado pa je dobil zamisel, da bi se preobrazil v znane slovenske glasbenike z razpoznavnim videzom. To mu je odlično uspelo, tudi s pomočjo mednarodno priznane maskerke Tine Lasič, s katero je nekoč že sodeloval. Preobrazba v vsak lik je trajala najmanj dve uri, končne fotografije, za katere je poskrbel fotograf Dejan Nikolič, pa so upravičile trud ter uresničile idejo celotne ekipe.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri