Iskanje mladih upov – rok za prijave je podaljšan!

Zavarovalnica Triglav je podaljšala rok za prijavo na razpis, namenjen mladim in nadarjenim posameznikom s področij športa, umetnosti in znanosti.

25. 4. 2014

K prijavi vabijo nadarjene mlade, ki delujejo na področju športa, znanosti ali umetnosti, so stari od 16 do 18 let, v svoji panogi izstopajo iz povprečja in imajo skupaj s svojim mentorjem ali trenerjem jasno zastavljene cilje, ki jih želijo doseči v prihodnjih letih.

S tem želi zavod Vse bo v redu, ki ga je Zavarovalnica Triglav ustanovila z namenom upravljanja in izvedbe družbeno odgovornih dejavnosti, na pomoč priskočiti mladim posameznikom različnih talentov, znanj in ambicij ter prispevati k temu, da bodo lahko bolje razvili svoje potenciale. Lani je finančno podporo za športno delo in lažje nadaljevanje uspešne športne prihodnosti v višini 60 tisoč evrov prejelo 13 posameznikov.

Projekt »Mladi so varnost naše prihodnosti« je lani k sodelovanju privabil 180 športnikov. Njegov namen je med drugim tudi širši javnosti predstaviti nadobudne in perspektivne mlade posameznike iz vse Slovenije ter z njihovimi zgodbami predstaviti pomen spodbujanja in razvoja mladih talentov za prihodnost naše družbe.

Razpis za leto 2014 je objavljen na spletni strani www.mladi-upi.si in www.triglav.eu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri