Gremo v kino! Podarjamo vstopnice za film Pr'konc sveta!

Universal Pictures in Karantanija cinemas bosta na velikih platnih predstavila znanstveno - fantastično komedijao Pr'konc sveta.

15. 7. 2013

Ustvarjalci divjih komedij Noč neumnih mrtvecev in Vroča kifeljca predstavljajo zgodbo petih prijateljev, ki se po 20 letih znova srečajo v rojstnem kraju. Odločeni so, da bodo tokrat dokončali legendarni obhod 12-tih barov in končno prišli vse do zadnjega - Pr'konc sveta. Med popivanjem srečujejo stare prijatelje in sovražnike ter nekdanje simpatije, toda počasi ugotavljajo, da je z ljudmi nekaj hudo narobe. Ker niso prepričani, če je za vse skupaj kriv zgolj alkohol, nadaljujejo s pijančevanjem, toda kmalu so soočeni z resničnim koncem sveta apokaliptičnih razsežnosti.

Podarjamo vstopnice!

Vse, ki ste si želele ogledati film Pr'konc sveta (premiera v Koloseju bo 18. julija), smo pozvali, da nam skupaj z osnovnimi kontaktnimi podatki posredujete odgovor na naslednje nagradno vprašanje:

  • Kdo je režiser filma?

Največ sreče pri žrebu pa sta tokrat imeli:

  • Eneja Vrh iz Ilirske Bistrice
  • Mateja Rot iz Ljubljane

Čestitamo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri