Glasbeni večeri v Paviljonu na Kongresnem trgu

Po izredno uspešni prvi seriji koncertov v Paviljonu na Kongresnem trgu, ki so potekali lani v juliju in avgustu vsako sredo zvečer, bođ lahko atraktivnim glasbenikom prisluhnila na tej lokaciji tudi v letošnjem poletju.

6. 7. 2012

S celovečernimi koncerti se bodo predstavili znani domači in tuji glasbeniki, kot so nekonvencionalni nemški violončelist Wolfram Huschke, ameriški džezovski skladatelj in pianist Steve Klink s svojim triom, zasedba Katrinas, vokalistki Nuška Drašček in Iva Stanič s pesmimi Ati Sossa, zmagovalka Festivala slovenskega šansona Katja Šulc, Godalni kvartet Calisto, mlada slovenska kantavtorica Ditka s svojim bendom ter avstrijskoslovenski duo Igmar Jenner & Borut Mori.

Koncerte organizira glasbena agencija im.puls v sodelovanju z Zavodom za turizem mesta Ljubljana in s podporo zavarovalnice Triglav.

Vsi koncerti bodo za občinstvo spet brezplačni!

Začetek koncertov bo vedno ob 21. uri.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri