DZZŽ Ljubljana že dvanajstič zbira star papir!

Če ti po kleti ali v kakšnem kotu garaže leži nekaj odpadnega papirja, jih lahko v dobro živali oddaš v soboto, 5. oktobra, med 8. in 18. uro pred Centrom Vič Ljubljana.

9. 9. 2013

Pred Centrom Vič Ljubljana na Jamovi cesti 105 bodo tvojih kupov starega papirja veseli prostovoljci Društva za zaščito živali Ljubljana (DZZŽ LJ), ki jih bodo sprejeli ob pomoči gasilcev iz vrst Gasilske brigade Ljubljana in shranili v zabojnik za papir podjetja Gorenje Surovina, ki tudi tokrat skrbi za prevoz in postavitev zabojnika na lastne stroške.

Društvo z akcijo zbiranja starega papirja spodbuja odgovoren odnos do okolja, obenem pa na ta način zbira dodatna sredstva, ki olajšajo društveno delovanje.

V društvu verjamejo v moč povezovanja in sodelovanja, zato del zbranih sredstev od papirja namenijo sorodni organizaciji, ki si prav tako prizadeva za boljši jutri živali.

Po junijski zbiralni akciji so podporo namenili Zavodu Kosovir, v tokratni akciji pa podajajo roko društvu Mačjelovka, in sicer za projekt sterilizacij in kastracij na Kosovu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri