Cvetličarna vabi na mesec brezplačnih koncertov

V poletnih večerih te bo kar vabilo za Bežigrad, saj je v prenovljenem ljubljanskem klubu Cvetličarna mesec brezplačnih koncertov: Elemental, Gušti, Katalena, Zlatko, Janez Bončina Benč, Noctiferia, Res Nullius, Demolition Group, Zmelkoow, Tinkara Kovač, Neisha in številni drugi te bodo navduševali v junijskih večerih.

6. 6. 2013

To nedeljo lahko prisluhneš Kataleni, ki je v tem desetletju navdušila s petimi albumi:

  • Zgodbe (2002),
  • Babje leto (2004),
  • Kmečka ohcet (2006),
  • Cvik cvak! (2008)
  • in Noč čarovnic (2011).

Peti album, Noč čarovnic, je zgodba, ki jo zaznamujejo pečat skrivnostnosti, privlačnosti, strahu, negotovosti in ljubezni.

Katalena pravijo, da osnovni vir avtorskih iskanj tako še vedno ostaja ljudsko glasbeno izročilo, ki pa ga širi pesniško delo nekaterih vidnejših slovenskih avtoric in avtorjev, ki so v nekem obdobju svojih ustvarjanj črpali pri slovenski ljudski pesniški zapuščini. S pesnico Svetlano Makarovič in pesnikoma Gregorjem Strnišo in Danetom Zajcem pa vzpostavljajo tudi kreativen dialog z avtorskimi uglasbitvami, rabo ljudskih motivov in lastnimi besedilnimi intervencijami.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri