Nagradno: osvoji 40 evrov za čarobne praznike - Samo zate - Cosmopolitan Slovenija

Nagradno: osvoji 40 evrov za čarobne praznike

Deli z nami svoj nakupovalni seznam za praznični čas in osvoji brezstično Mastercard® kartico napolnjeno s 40 evri.

28. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Povej nam kaj se je letos uvrstilo na tvoj praznični nakupovalni seznam, s čim si ali pa še boš presenetila svoje najdražje in kako boš razvajala sebe.

In kako plačuješ z brezstično Mastercard® kartico?

Plačilo se opravi tako, da le približaž Mastercard brezstično kartico h kateremukoli plačilnemu terminalu na katerem je znak za »brezstično«. Plačilo na blagajni je tako veliko hitrejše in veliko enostavnejše, kot pa zamudno iskanje pravega zneska v gotovini.

Praznuj z Mastercard brezstično kartico

Tudi izdelki, ki so jih boš vpisala v spodnji nakupovalni seznam so lahko le dotik stran. Plačilo z brezstično kartico Mastercard ali Maestro je hitro, varno in enostavno. Za zneske do 15 evrov, kartico le prisloniš k POS terminalu in že si na poti do neprecenljivih prazničnih doživetij.

Mastercard

Moj nakupovalni seznam

Vsakodnevno se srečujemo s trenutki za katere moramo biti opremljeni s pravimi stvarmi. Praznični december je čas, ko se srečamo s prijatelji in se vsa družina zbere na kupu. Iz kuhinj diši po slastni praznični hrani in dnevi so polna smeha. Z brezstično kartico Mastercard bo nakupovanje vseh potrebščin, ki jih potrebujemo za praznike hitro, varno in enostavno.

Sodelujte v nagradni igri

Sestavi svoj praznični nakupovalni seznam in ga skupaj s svojimi podatki vnesi v spodnji obrazec. Izžrebanka bo prejela Mastercard® predplačniško brezstično kartico na kateri bo naloženih 40 evrov.

Nagradna igra poteka do 15. januarja 2017.

Sodelovanje trenutno ni možno.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri