Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

avgust 2016
Povezana s Cosmopolitanom

Objavljeno na spletu •

Nagradno glasovanje: Postani Tomos bejba :)

Napočil je trenutek finalne faze nagradnega izziva, ki bo zmagovalki v trajno last prinesel simpatičnega Tomosa, po razglasitvi pa se bo lahko veselila tudi posebnega stajlinga v eni od prestižni revij iz asortimana založniške hiše Adriamedie.

Boj za naziv Tomos bejbe bo zagotovo srdit in tesen, zato smo pripravili tudi tolažilne, a nič manj bogate nagrade za drugo in tretjo uvrščeno, ki jih bosta v ta namen prispevala podjetja Tomos in Adriamedia.

Glasuj za svojo favoritko!

Na glasovanje, ki bo potekalo od 20. do 30. septembra, je posebna Tomos žirija uvrstila spodnjih deset finalilstk, o zmagovalki pa bo nazadnje odločil kar glas ljudstva!

Klasika nikoli ne zbledi. Še posebej, če je odeta v blago zelene tone, s katerimi so predniki tega dinamičnega in lahko vodljivega avtomatika osvojili srca svojih uporabnikov že pred desetletji. Preprosto oblikovan okvir, značilno krmilo in nepogrešljive strehice v kromu samo dokazujejo, da gre za prikupno nostalgičen poklon tradiciji.

Čigav naj bo torej simpatični Tomos Classic - prav takšen, s katerim se je domov odpeljala zmagovalka letošnje sezone Cosmo matura?

Hvala za tvoj glas!

None

Tjaša

Ana

None

anja

None

Nika

None

Evita

None

Blumi

None

Frecetka

None

le5ncchy

Zmaychee

Maja


Hvala za tvoj glas!

Rezultati glasovanja:

Tjaša (3.05%)

Ana (3.78%)

anja (0.40%)

Nika (10.12%)

Evita (0.93%)

Blumi (35.96%)

Frecetka (41.11%)

le5ncchy (0.59%)

Zmaychee (3.29%)

Maja (0.76%)

Značke: glasovanje, tomos

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri