Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

september 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Objavljeno na spletu •

Nagradno glasovanje: Postani Tomos bejba :)

Napočil je trenutek finalne faze nagradnega izziva, ki bo zmagovalki v trajno last prinesel simpatičnega Tomosa, po razglasitvi pa se bo lahko veselila tudi posebnega stajlinga v eni od prestižni revij iz asortimana založniške hiše Adriamedie.

Boj za naziv Tomos bejbe bo zagotovo srdit in tesen, zato smo pripravili tudi tolažilne, a nič manj bogate nagrade za drugo in tretjo uvrščeno, ki jih bosta v ta namen prispevala podjetja Tomos in Adriamedia.

Glasuj za svojo favoritko!

Na glasovanje, ki bo potekalo od 20. do 30. septembra, je posebna Tomos žirija uvrstila spodnjih deset finalilstk, o zmagovalki pa bo nazadnje odločil kar glas ljudstva!

Klasika nikoli ne zbledi. Še posebej, če je odeta v blago zelene tone, s katerimi so predniki tega dinamičnega in lahko vodljivega avtomatika osvojili srca svojih uporabnikov že pred desetletji. Preprosto oblikovan okvir, značilno krmilo in nepogrešljive strehice v kromu samo dokazujejo, da gre za prikupno nostalgičen poklon tradiciji.

Čigav naj bo torej simpatični Tomos Classic - prav takšen, s katerim se je domov odpeljala zmagovalka letošnje sezone Cosmo matura?

Tjaša

Ana

anja

Nika

Evita

Blumi

Frecetka

le5ncchy

Zmaychee

Maja


Hvala za sodelovanje!

Rezultati:

Tjaša (3.05%)

Ana (3.78%)

anja (0.40%)

Nika (10.12%)

Evita (0.93%)

Blumi (35.96%)

Frecetka (41.11%)

le5ncchy (0.59%)

Zmaychee (3.29%)

Maja (0.76%)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri