Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

junij 2016
Povezana s Cosmopolitanom

Samo zate • Promocijsko sporočilo •

Priljubljeni spomladanski sejmi z najdaljšo tradicijo v Sloveniji letos od 11. do 13. marca

Priljubljeni spomladanski sejmi z najdaljšo tradicijo v Sloveniji letos od 11. do 13. marca

Ljubitelji urejenega vrta in doma, vrtičkarji in sadjarji - ljubiteljski in profesionalni, pa tudi vsi, ki se pripravljajo na svoj popolni poročni dan, ali se zavedajo pomena lastne skrbi za svoje zdravje, bodo od 11. do 13. marca 2016 obiskali celjsko sejmišče. Na sejmih Flora, Poroka, Altermed ter največjem srečanju čebelarjev v Evropi ApiSlovenija se bo letos predstavilo več kot 400 razstavljavcev iz 16 držav. Si želite osvojiti vstopnico za spomladanske sejme v Celju? Sodelujte v nagradni igri!

Samo zate • Promocijsko sporočilo •

Nenavadne poročne želje Slovencev

Nenavadne poročne želje Slovencev

»Še danes mi je nedoumljivo, kako sem se pred skoraj letom dni znašla v družbi dveh posebnih zanimivežev. Z radoživo sladkostjo se nasmiham, kako se je moja romantična duša znašla v njunem svetu usnja, piercingov, skoraj prijaznih tatoojev, težkih motorjev in nič kaj lažjega piva.« To je uvod v razmišljanje kreatorke poročnih dogodkov Špele S. Ažman, ki parom pričara samosvoj in nadvse poseben poročni dan. Poroka v alpinističnih čevljih na travnati strehi Malega gradu v Kamniku ali slavje v črnini metala. Tudi to je drzna in preprosto samo vajina poroka.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri