Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

julij 2016
Povezana s Cosmopolitanom

Priporočamo v rubriki Ulična moda

Moda › Ulična moda

Modni ulov: 12 zvezdnic v najbolj trendi oblekah v tem trenutku

Modni ulov: 12 zvezdnic v najbolj trendi oblekah v tem trenutku

S koktajl obleko imamo ženske poseben dialog, saj se v njej počutimo izredno ženstveno. Podobnega mišljenja so tudi hollywoodske zvezdnice, ki se za dogodke, ki niso vezani na večer, velikokrat odločijo za obleko, ki je svoje ime dobila v sredini dvajsetega stoletja. Pred tem so jo poznali kot obleko za 'pozno popoldne', kar še danes odlično orisuje njeno namembnost. Oglej si fotogalerijo 12 najbolj trendi v tem trenutku!

Moda › Ulična moda

FOTO: To je dokaz, da moda ne pozna let!

FOTO: To je dokaz, da moda ne pozna let!

Oblačila morajo nositi mero ekspresivnosti tistega, ki jih nosi, ne glede na njegova leta. Pri tem pa mora tisti vedno ohranjati kanček drznosti, kajti v drznosti leži mladost. Poskušaj izstopiti iz okvirov, ki jih narekuje starost, in se prepusti lastnim modnim občutjem. Eksperimentiraj z različnimi trendi in barvami ter se prepusti mnogoterim možnostim. Kajti moda ne pozna let! Tale fotogalerija je živ dokaz za to ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri