Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

september 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Priporočamo v rubriki Kariera

Kariera

15 novih ustvarjalcev na trgu razvijalcev aplikacij

15 novih ustvarjalcev na trgu razvijalcev aplikacij

Prostori 'Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijskega centra' so vnovič dokazali, da postajajo prava kalilnica bodočih strokovnjakov na področju informacijsko komunikacijske tehnologije. V juliju je namreč 15 mladih željnih znanja o razvoju aplikacij uspešno zaključilo poletno šolo programiranja za razvijalce. Šola je nastala v sklopu projekta Ypsilon mladi, ki ga ustvarjamo skupaj s slovenskim Microsoftom.

Kariera

5 načinov, kako obvladati pasivno agresivne osebe

5 načinov, kako obvladati pasivno agresivne osebe

Pasivno agresivne osebe so tisti tipi težavnih oseb, ki ti z narejeno prijaznim nasmeškom v hrbet mimogrede zarinejo tudi nož.  So osebe, ki se zdijo sladke, a se kmalu izkaže, da so še kako trmoglave, se rade sprenevedajo, ogibajo odgovornosti ali jo prelagajo na druge, venomer dolgovezijo, pozabljajo, brezplodno komplicirajo in v najhujših primerih tudi brez resnično pravega razloga sabotirajo blagostanje in uspešnost drugih ljudi ali kar cele skupine.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri