Cosmopolitan Slovenija - Mlada, lepa in zabavna

april 2014
Povezana s Cosmopolitanom

Seškova cesta 26, 1215 Medvode

Tel: 051/ 691 827

Odprto:
od 10:00 do 20:00
med vikendom po dogovoru

FLORIJANA, MASAŽNE STORITVE, MARIJA ZUPANČIČ s.p.

Masažne storitve v našem salonu izvaja maser fizioterpevt z dolgoletnimi izkušnjami. Izkušnje si je 15 let nabiral na Kitajskem, Tajskem, Filipinih in Japonskem. Masažo povezuje z meditacijo ter izročili kitajske medicine in se ji zato tudi v celoti posveti. Verjemite, da boste občutili masažo, ki je ne boste pozabili in rade volje se boste tudi vrnili.

Zakupite dve masaži in vam na vsako priznamo 30% popusta

Maser fizioterapevt vam:
1. Pokaže kje potekajo meridiani in zakaj so pomembni
2. Z masažo vam vse neprehodne poti med meridiani odpre, v čemer je bistvo našega zdravja
3. V primeru težav vam pokaže ali vas nauči vaje za lajšanje bolečin
4. Na vašo željo vas seznani z vrstami meditacije za lažje premagovanje težav
5. Pokaže vam veščine SchaolinKung-fu šole
6. Seznani vas z razmišljanjem in trditvami starih kitajskih in taostičnih menihov

Tu-ina masaže
Masaža Tuina je pred več kot 4000 leti nastala na Kitajskem.
Ko v telesu pride do neravnovesja jina in janga, dveh naravnih nasprotujočih si sil, se le-to odrazi kot bolezen jin ali jang tipa. Kadar smo zdravi, je pretok či energije nemoten. Či se pretaka po meridianih, ki se nahajajo na površju našega telesa, pri tem pa vsaki notranji organ pripada določenemu meridianu. Na meridianih se nahajajo akupresurne točke, preko katerih lahko refleksno vplivamo na energetsko stanje pripadajočega organa.
Tuina masaža je tehnika gnetenja, pritiskanja, gladenja. S stimuliranjem akupresurnih točk odpira energetske zastoje v telesu.
Je ustrezno preventivno sredstvo, krepi imunski sistem, zboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost ter pripomore k boljšemu splošnemu počutju. Športniki jo uporabljajo pred in po tekmovanju kot pripravo za športne napore in hitrejše okrevanje. Dobro poznan je tudi njen odličen učinek pri shujševalnih kurah in lepotnih tretmajih. Prav zaradi vseh navedenih učinkov. Tuina masažo upravičeno imenujemo »kraljica vseh masaž«.

Švedska masaža
Švedska masaža je masaža celotnega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljša zdravje. Zajema masažne tehnike gladenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja. Učinki masaže so telesne in duševne narave. Z masažo izboljšujemo splošno in duševno počutje, vplivamo na kožo, skeletne mišice, krvni obtok, tok limfe, sklepe in obsklepne mišice, podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in na počutje.
Koža je po masaži bolj elastična in bolj odporna na mehanske pritiske.
Vsakemu, ki želi dodati nekaj k vzdrževanju svojega fizičnega zdravja, jo toplo priporočamo.

Mešanica klasično tajske masaže z aromatičnimi olji
Mešanica klasične in tajske masaže se ukvarja s stimulacijo energijskih linij in tako telo ponovno napolni z energijo, ki je potrebna za premagovanje vedno hitrejšega in napornejšega tempa življenja. Poleg tega izboljša delovanje notranjih organov, pretok krvi, pozitivno vpliva na živčevje, zmanjša negativne učinke telesa, umiri um, sprošča napetost v mišicah in razgiba sklepe, kar še dodatno pripomore k boljšemu počutju in lažjemu premagovanju vsakodnevnih problemov.
Je ustrezno preventivno sredstvo, krepi imunski sistem, zboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost ter pripomore k boljšemu splošnemu počutju.
Mešanica klasične in tajske masaže se izvaja na mizi z uporabo različnih naravnih olj, zelo ugodno vpliva na prekrvavitev, sprostitev mišic, olajša bolečine, pomladi kožo in vas popelje v stanje blaženosti.

Športna masaža
Močnejša masažna tehnika, namenjena sproščanju po telesnem naporu in okrepitvi pretoka skozi poškodovane dele mišic, s čimer znatno povečamo hitrost regeneracije in zdravljenja. Športna masaža spodbuja izločanje nakopičenih presnovnih produktov, nastalih med telesnim naporom (mlečna kislina, urea), ublaži bolečino in izteguje mehka tkiva. Poboljša se elastičnost in občutljivost tkiva. Namenjena je športnikom, rekreativcem in vsem, ki so izpostavljeni možnostim poškodb zaradi nepravih gibov, dela, ipd. Vsem, ki ste redno izpostavljeni različnim telesnim obremenitvam pa priporočamo redno športno masažo kot preventivo pred nastankom različnih poškodb in za sprostitev telesa.

Senzualna masaža
Senzualna masaža, je mešanica vseh zgoraj opisanih masaž. Namenjena je predvsem senzualnemu užitku kot je odkrivanje lastnega telesa. Je več kot kraljica vseh vrst masaž.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri