Dnevni horoskop - Vodnar - Cosmopolitan Slovenija Cosmopolitan Slovenija

Horoskop: Vodnar

Horoskop za astrološko znamenje Vodnar traja od 20.01 do 17.02. Če si tudi ti rojena v dneh, ki jim astrološko gledan vlada Vodnar, preberi, kaj ti dobrega napovedujejo zvezde.

Dnevni horoskop

Ne ocenjuj določene situacije le po pogovoru, saj to nikakor ni v skladu s tvojim karakterjem. Kritike sprejmi pozitivno in se potem odločaj na podlagi smernic, ki jih boš dobila.

Mesečni horoskop

Planeti na področju tvojih dogodivščin in potovanj ti bodo pomagali najti rešitev za staro težavo. Četrtega se boš počutila blaženo, saj bo sonce priskočilo na pomoč Saturnu. Težavice, ki se pojavljajo, uredi 20. oktobra, ko bo Uran nasproti Merkurju.

Nasvet: Poišči nove ideje.

Tvoj vodnar: Če se mu po glavi vrtijo izleti, naj izbere destinacijo, ti pa izberi, kje se te bo dotikal, ko se bosta vrnila.

Letni horoskop

Seksi napoved

To je leto, ko se boš končno sprejela kot edinstveni samorog in nehala sabotirati svojo nenavadnost in razum. Razkritje svojega resničnega bistva je edina pot do globoke povezanosti – in ravno to leto je pravo za takšne podvige. Januarja preživi več časa z drugimi odštekanimi dušami, s katerimi deliš podobne interese. To te utegne celo popeljati do luštnega fanta iz sosednje pisarne in avgusta se lahko neobvezujoč odnos kaj hitro spreobrne v bolj resnega. Oktober obljublja, da bo tvojo pot prekrižal očarljiv in družaben spogledljivec. Vendar naj te flirtanje ne zavede, saj utegne biti ta fant vreden tvoje pozornosti.

Življenjska pot

Napni svoje kreativne mišice in nadgradi so­cialne veščine že na začetku novega koledarskega leta. Ker prekipevaš od energije, je pomoč pri dobrodelni organizaciji pravšnja pot za širitev pozitivnosti in veselja. Izkoristi trenutek v februarju in s tem boš aprila, enega boljših mesecev za večje spremembe, napredovala na področju, ki se ti je vedno zdelo zunaj dosega. Posveti julij kakovostnemu preživljanju časa z družino, septembra pa se obrni vase. Prepričaj se, da je tvoje telo močno in podprto z zdravo hrano, saj boš potrebovala energijo za sejanje velikih priložnosti, ki ti prihajajo naproti.

Seksi dnevi: 17.2., 12.7., 2.8.

Uspešni dnevi: 2.1., 13.2., 9.11.

Top avto zate: Seat Ibiza

Seat

Kateri parfum in modni kos sta ti v letu 2016 najbolj pisana na kožo, pa izveš v aktualni številki revije Cosmopolitan.

Splošno: Vodnar

od 20.01 do 17.02

Moški, ki te bo zadovoljil: Vodnarke le težko navežejo tesno ljubezensko razmerje. Najlažje bi ti to uspelo z živahnim dvojčkom ali s plemenitim levom.

Kaj so tvoje prednosti? Odlikujejo te izvirnost, optimizem, vesela narava in velika mera prijaznosti. Vodnarke ste navkljub čustveni neodvisnosti lahko tudi veliki romantiki. Ko se zaljubiš, so lahko tudi zelo zvesta.

Kakšna si v postelji? Tvojim izbrancem ne more biti dolgčas, saj ti drznih idej nikoli ne zmanjka!

 

Več o splošnih značilnostih, ljubezni in intimi horoskopa Vodnark.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri